Mit tegyek, ha idegileg kikészít az egyetem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen bármennyit tanulok, az utolsó napokban aludni sem tudok a feszültségtől...:(
Néha alkohollal oldom a stresszt.
2018. jan. 8. 12:40
1/6 anonim válasza:
Alkohollal nem oldasz meg semmit ,vegyél omega 3 tartalmu memória bogyókat vagy sedatif pc-t(homeopátiás) vagy magne b6 álmot nekem mind a 3 bevált
2/6 A kérdező kommentje:
Már szedtem mindenféle csodavitamint, de segíteni egy sem segített.
:/
2018. jan. 8. 12:46
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ, csak most nagyon elvagyok keseredve..
2018. jan. 8. 12:47
4/6 anonim válasza:
Hagyd ott az egyetemet. Komolyan mondom. Ha begyűjtesz egy pánikbetegséget, GAD-ot vagy egy deperszonalizációt, akkor nem csak tanulni nem tudsz majd, hanem még a boltba bemenni se. Semmilyen diploma nem éri meg az egészséget.
5/6 anonim válasza:
Mi a gond az egyetemmel?
Szereted egyáltalán, amit tanulsz, úgy érzed, hogy a szak a te képességeidnek megfelelő? Csak azért mondom, mert én már beleestem abba a hibába, hogy mindkét kérdésemre nem volt a válasz - akkor hosszas mérlegelés után, de szakot váltottam, és azóta már sokat javult a helyzet.
A vizsgáid általában hogyan sikerülnek?
22/N
6/6 anonim válasza:
Hagyd ott. Nem éri meg, hogy tönkretedd magad egy diplomáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!