Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha idegileg...

Mit tegyek, ha idegileg kikészít az egyetem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen bármennyit tanulok, az utolsó napokban aludni sem tudok a feszültségtől...:(

Néha alkohollal oldom a stresszt.

2018. jan. 8. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Alkohollal nem oldasz meg semmit ,vegyél omega 3 tartalmu memória bogyókat vagy sedatif pc-t(homeopátiás) vagy magne b6 álmot nekem mind a 3 bevált
2018. jan. 8. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Már szedtem mindenféle csodavitamint, de segíteni egy sem segített.

:/

2018. jan. 8. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ, csak most nagyon elvagyok keseredve..
2018. jan. 8. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hagyd ott az egyetemet. Komolyan mondom. Ha begyűjtesz egy pánikbetegséget, GAD-ot vagy egy deperszonalizációt, akkor nem csak tanulni nem tudsz majd, hanem még a boltba bemenni se. Semmilyen diploma nem éri meg az egészséget.
2018. jan. 8. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a gond az egyetemmel?

Szereted egyáltalán, amit tanulsz, úgy érzed, hogy a szak a te képességeidnek megfelelő? Csak azért mondom, mert én már beleestem abba a hibába, hogy mindkét kérdésemre nem volt a válasz - akkor hosszas mérlegelés után, de szakot váltottam, és azóta már sokat javult a helyzet.

A vizsgáid általában hogyan sikerülnek?

22/N

2018. jan. 8. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Nem éri meg, hogy tönkretedd magad egy diplomáért.
2018. jan. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!