Létezik mérsékelt Xanax függőség? Vagy mindenkinél ugyan az? Itt azt írták hamar rá lehet szokni és nagyon veszélyes. Van elmekárosító hatása ha néhanapján alvás előtt beveszek 0.5 mg-ot?
Pár éve írtak szorongásra, pánikbetegségre stb...
Amire viszont használom, ha rámjön a para és nem tudok aludni. 0.5 mg-ot beverek már évek óta. Teljesen rendszertelenül.
Az érdekes az, hogy látszólag semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam, volt amikor hónapogik nem szedtem.
Most stresszesebb időszak volt, pár naponta ettem esténként.
Így is rá lehet szokni?
Egyetlen panaszom az, hogy baromi zaklatottan alszom, vagy egész éjjel forgolódok ha nem vettem be. Igaz ezt még sporttal lehet majd korrigálni. Akkor mindig jól aludtam, csak egy baleset miatt most térek vissza.
Napközben semmi parám nincs, bár mindig is depresszív voltam kissé. Szorogás, pánikrohamok elmúltak már pár éve.
Ezért is gondolom, napközben full feszkónak kéne lennie ha függő lennék.
Megpróbálok teljesen leállni róla, mert baromság altatónak használni kb, és félek hogy rontja a kognitív képességeimet.
Na innentől felezem az adagot. 0.25. Meglátjuk hogy megy az alvás... csak érdekes, hogy valaki 2 hónap alatt ráfügg, én meg már évek óta eszem, és semmi tünetem nincs a zaklatott alváson kívül.
Azért ha megnézem, akkor egy 300 db 0.5-öst megettem 1-2 év alatt. Észre se vettem, hogy gyakorlatilag természetes, hogy kicsit forgolódok, már tolom be.
Ez a pszichikai függés mondjuk.
Na én benyomtam a Cold Turkey-t. Hirtelen egyik napról a másikra leálltam a 0.5 mg-al.
Ezt persze senkinek nem ajánlom.
Elsö hét borzasztó volt, folyamatosan felébredtem, órákat aludtam csak. Második hét már jobb volt. Most is rengetegszer felébredek, de túlélhető.
Csoda, hogy még időben elkaptam és le tudtam vele állni több év szedés után... (bár a rendszeres 0.5 mg/nap csak pár hete/ hónapja volt. Azelőtt random.)
Vigyázzatok vele, a memóriámra mintha már ez is rossz hatással lett volna. Ugye rendszeresen adok elő PhD-sként neurobiológia témában és rendszeresen megesett, hogy szavak nem ugrottak be.
Vigyázzatok a GABA receptorokra :) remélem nálam visszaáll az ép elme.
Phd? En azert rendesen megnoveltem azon receptoraim ingerkuszobet!:D birom a tudomanyos stilust, bar meg erettsegim sincs xd 0,5mg megvonasa azert ekkora balhet nem csap ki. Plane hogy 12 oras felezesi ido alatt szinte a tolerancia is nullazodik. Amugy a gaba mukodeset csak fokozza, persze ezt vagod bioszoskent. Nyilvan azt is hogy a szerotonin termelest viszont gatolja a gaba szoval ezaltal kialakulhat depi. (Csokkent szerotoninszint) de pl hosszutavon nem, mert tolerancia. szerintem offolom a tobbi bioszt, de ha csevegni akarnal tudomanyos vagy laza stilusban nekem nyolc akkor irhatsz ram.
#tapasztalt holgyemeny :D
Az jó hír.
Személy szerint én rendben vagyon úgy érzem.
Viszont lelkileg mélyponton egy lány miatt. Szóval rekreációs céllal nyomom a Xanaxot... 4-5 sörrel 😃
Emlékezetiesés, pont ez amit keresek.
Jól szétesek. 0.5 mg + 4-5 sör vagy whiskey és semmi másnaposság nincs.
Egyfajta booster.
...de érzem hogy leépülök agyilag. Mondjuk inkább a lány miatt. Pedig komoly szellemi munkát végzek, csak most tengődök mint egy véglény.
Egyszóval 0.5 mg pár sörrel, az pont jó hétköznapi beb...szás, ha mélyen vagy. Szól a zene a fülesben, és iszogatsz. Bevallom nekem jobb élmény mint elmenni bulizni :D
Mellesleg szerintem a nőknél nagyobb kábítószer nincsen.
Semmiféle szer soha nem volt rám ilyen hatással mint A Nő.
Nyilván nem az a aki a karjaidba esik, hanem akinek fél éve udvarolsz. Ahogy régen tették.
Ma már a Tinder világában nincs ilyen.
Gratulálok magamnak, teljesen rommá csúsztam.
Sebaj, a lány találkozik velem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!