Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez baj vagy "majd kinövöm"? 16/L

Ez baj vagy "majd kinövöm"? 16/L

Figyelt kérdés

Abnormálisan sokat fantáziálgatok arról,hogyan kínoznám halálra azokat az embereket,akiket ki nem állhatok. Gyakran álmodok ilyeneket.Néha rajzolni is szoktam megkínzott embereket vagy krimi,horror történeteket írok.

Félek,hogy egyszer teljesen elvesztem az uralmam az érzéseim felett és tényleg megölök valakit. A pszichológusom szerint viszont normális,hogy haragszom valakire és bosszút akarok állni,de szerintem ez már egy kicsit több annál. Olyan szinten frusztrálnak a gondolataim miatt,hogy aludni és koncentrálni is alig tudok.

Emellett néha kényszeresen szét akarok törni tárgyakat,rombolni akarok. Még akkor is,ha nem vagyok ideges. (Eddig tudtam uralkodni magamon)

Voltam már pszichiáternél,depresszióval diagnosztizáltak /ha ez számít/. A pszichiáteremmel nagyon ritkán találkozom,de ha igen,akkor a szüleim is bent szoktak lenni,miközben beszélgetek vele,ezért nem merek erről beszélni neki. Tudom,hogy lehet szólni neki,hogy küldje ki a szüleimet,de a szüleim egyből tudnák,hogy valamit titkolok előlük és rosszul esne ez nekik.

2018. jan. 6. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mégis jobb lenne, ha a szüleid nélkül beszélnél vele. Próbáld meg elmondani a szüleidnek, hogy kicsit feszengve érzed magad velük a pszichiáternél, és így nem tudsz rendesen megnyílni, akkor pedig teljesen feleslegesen jársz hozzá.
2018. jan. 6. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy másik pszichológust, aki megerősíti vagy megcáfolja a jelenlegi pszichológus állítását,miszerint normális. Vagy pedig beszélj erről a pszichiáterrel, előtte pedig szólj a szüleidnek, hogy szeretnél valami magán jellegűről beszélni vele. De előtte nyugtasd meg őket,hogy semmi durva jellegű dolog nem lesz, nem erőszakról, illegális dolgokról vagy téged ért bármilyen attrocitásról lesz szó, így ők is nyugodtak lesznek. Tedd meg MAGADÉRT!
2018. jan. 6. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd megemésztik a szüleid, hogy ki lettek küldve, már elég nagy vagy. Feltételezem, hogy a szexuális képzelgéseidről sem számolsz be nekik.
2018. jan. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!