Ez baj vagy "majd kinövöm"? 16/L
Abnormálisan sokat fantáziálgatok arról,hogyan kínoznám halálra azokat az embereket,akiket ki nem állhatok. Gyakran álmodok ilyeneket.Néha rajzolni is szoktam megkínzott embereket vagy krimi,horror történeteket írok.
Félek,hogy egyszer teljesen elvesztem az uralmam az érzéseim felett és tényleg megölök valakit. A pszichológusom szerint viszont normális,hogy haragszom valakire és bosszút akarok állni,de szerintem ez már egy kicsit több annál. Olyan szinten frusztrálnak a gondolataim miatt,hogy aludni és koncentrálni is alig tudok.
Emellett néha kényszeresen szét akarok törni tárgyakat,rombolni akarok. Még akkor is,ha nem vagyok ideges. (Eddig tudtam uralkodni magamon)
Voltam már pszichiáternél,depresszióval diagnosztizáltak /ha ez számít/. A pszichiáteremmel nagyon ritkán találkozom,de ha igen,akkor a szüleim is bent szoktak lenni,miközben beszélgetek vele,ezért nem merek erről beszélni neki. Tudom,hogy lehet szólni neki,hogy küldje ki a szüleimet,de a szüleim egyből tudnák,hogy valamit titkolok előlük és rosszul esne ez nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!