Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Próbálkozom a 8 óra alvással,1...

Próbálkozom a 8 óra alvással,10 től reggel 6 ig, de 4óránként felkelek, ill. bifázisos alvás? Mi az ideális alvás nekem?

Figyelt kérdés

Azt keresem, hogy mi az ideális alvás nekem. pl. sokszor érzem, hogy napközben is aludnom kell, ha felvagyok abból csak probléma alakul és próbálom rendszerezni, hogy legyen 8 óra, de 2 körül mindig felébredek. Most meg úgy aludtam, hogy éjjel 2kor lefeküdtem és délután 4kor keltem, mert volt hogy 2óránként felkeltem és visszaaludtam, kipihenni meg nem sikerült magam.

ötletek, tanácsok?

#alvás #kialvatlanság #kialvás #mennyialvásravanszükségem
2018. jan. 5. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Feküdj le akkor aludni, amikor érzed, hogy már fáradsz és legszívesebben bebújnál az ágyba. Ha tovább fent maradsz, akkor lesz egy holtpont, amit ha túllépsz, akkor utána már nem fogsz tudni rendesen elaludni.
2018. jan. 5. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Éjféltől 10-ig, annál jobb nincs is.
2018. jan. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!