Kezelhető a pánikbetegség csak Frontinnal?
Nálam még nem alakult ki a betegség, csupán a tüneteivel küzdöm(ájulásérzés, stb. ).Frontint és Sertagent írtak fel, de utóbbit nem szeretném szedni, mert elég kemény mellékhatásai lehetnek+ a függőség...
Légyszi írjatok, ha van valamilyen tapasztalatotok a témában!
Nekem 6 éve kezdődött a pánikbetegségem. Elsőre nekem is Frontint írtak fel, de nem volt jó,rosszul voltam tőle.
A mai napig Paroxatot szedek, de csak napi felet.Nagyobb adagot nem szeretnék,mert rengeteg mellékhatása van az antidepresszánsoknak.Elvileg 1-2 évnél tovább nem szabadna szedni, de muszáj.
Konzultálj az orvosoddal,mert ezek nem vitaminok,nem lehet összevissza beszedni őket.A gyógyszerek mellet teát iszok,homeoátiás bogyókat is szedtem, azok sokat segítettek.
Nekem szapora szívdobogás+ájulásérzés,remegés tüneteim voltak, mára hálistennek gyakorlatilag tünetmentes vagyok.
A gyógyszereket nem merem abbahagyni,félek,újból előjönnek a tüneteim,edig a doki is javasolta a csökkentést,majd leállást.
Köszönöm a válaszokat, tisztában is vagyok azzal, hogy ez nem a teljes megoldás. Viszont elkezdtem a Frontint kb. 1 hete, a tüneteim el is múltak (többnyire).
A doki is azt mondta, még nem vagyok pánikbeteg, ezek csak tünetek, ezért kérdeztem.
10:37! Nagyon köszönöm, megnyugtattál egy kicsit.
Akkor lehet, hogy elkezdem a Sertagent, mert ez nem állapot.
Csak gyógyszerrel le lehet ezt küzdeni?
Igen, valószínűleg a meló hozta ki, bár a felmondásom után kb. 1 hónappal kezdett súlyosbodni a helyzet.
A doki hipnoterápiára szakosodott, tehát ezt ajánlotta, de nem vagyok a híve ,egyszerűen távol áll tőlem.
Nektek mi segít/segített?
A legjobb az egészben, hogy találtam "sorstársakat"!
Hát, én is ginsenggel próbálkozom, nekem nagyon bejön.
Tényleg, az orvosfóbiámat nem is említettem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!