Orvostól való félelem?
Figyelt kérdés
Akármilyen orvoshoz kell mennem előtte már lever a víz a tudattól. Egyszerűen félek, a szívem nagyon szokott verni. Mindig megmosolyogják az orvosok amikor meghallgatnak, én meg nagyon gázul érzem magam. Még a háziorvosnál is ez van.
Régen sokat jártunk orvoshoz egy betegségemből adódóan és sokszor voltam kórházban (gondolom innen maradt meg) . Hogyan tudnék ezen javítani?
20/l
2018. jan. 2. 14:57
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Max ha az orvos, de az összes akihez jársz baráttá fogad :D és mosolyognak és megsimogatnak, és kávéval kínálnak és bugyiba, alsógatyába ül és vár rád a rendelőben. Ez meg ugye lehetetlenség.
2/4 anonim válasza:
Sehogy nem tudsz, én is ilyen vagyok, ehhez olyan kapcsolat kellene az orvossal, hogy el tudj lazulni. Lehet pszichoterápia a megoldás.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Egy nagyon szó pszichológus megfelelő pszichoterápiával, technikával sokat tud segíteni. Nem azt mondom, hogy maximálisan elmúlik, de nagyon sokat tud enyhíteni ezen.
Személyes tapasztalatból írom.
4/4 anonim válasza:
Ez a "Fehér köpeny fóbia".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!