Orvostól, kezeléstől és vizsgálattól való rettegetés. Mite tegyek?
sajnos tudom mit érzel =/
én is hasonló vagyok... középsuliban notoriusan ellógtam a vizsgálatokat, amennyire csak tudtam, bár elég makacs védőnőnk volt. Nem egyzser csúnyán ráb*sztam a fóbiámmal, egyszer majdnem nem jött vissza a hangom. kaptam egy jo gégegyulladást, ittam rá a forró teát - amit nem szabad, meg mentolosat ettem - amit szintén nem szabad, és otthon vártam h elmúljon.
elment teljesen a hangom, lzáas lettem, bevittek orvoshoz, modnta hogy még pár napig cisnálom ezt az én kis kúrámat és megkeményednek ahangszálaim vagy mitcisnálnak, és rekedt maradok :S
sajnos kezelni nem tudom hogy lehet...valószínű neked is valami rossz tapasztalat vezetett ide fiatalkorodból, akkor azt kéne valahogy feldolgozni, ha nem, csak úgy natúr félsz tőlük akkor nem tudom...:S
Velem is ez volt suliba inkább. rá is jöttek h ferde a gerincem. küldtek volna úszni stb "kötelezően" fogtam magam azt leléptem és vissza se mentem a rendelőjükbe
Azt mondom ne legyél makacs mert ezek mind jó dolgok. Tudom h sz*r mikor rángatják az embert ide oda.. De a te érdekedben történik
18/F
Köszönöm szépen, én is neked :)
Nem tudom... én inkább az iskolai vizsgálatoktól féltem a legjobban, amit háziorvosnál értek, az kispista ahhoz képest.
Vajon attól, hogy... hát nem voltam a legvékonybb gyerek, de kövér sem voltam. Ahogy leültek volt egy kis úszógumim és a védőnő lekövérezett, meg fogdosta a melleim, pedig az nem attól volt nagy, mert kövér voltam, hanem mert már nőtt :( Ez eléggé megmaradt bennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!