Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek áldás vagy átok?

Szerintetek áldás vagy átok?

Figyelt kérdés
Hatalmas a bűntudatom, lelkem állandóan "dübörög", 15 éves és ráadásul fiú vagyok. Önérzetesség királya vagyok, próbálom burkolni, nem beszélek senkivel ilyenről. Nagyjából hülyének néznének h 15 évesen miért/minek foglalkozok ilyenekkel, hogy egészség, táplálkozás, jövő, állás, család.
2010. jún. 3. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen áldás, ha érdekel a jövőd és az életed. Aki meg hülyének néz emiatt, az inkább először nézzen magára...
2010. jún. 3. 21:41
 2/4 elika ***** válasza:
Vigyázz az önérzetességgel, mert ha nagyon"rászoksz", észrevétlenül falakat emelsz magad köré...Megbocsátani, újragondolni muszáj dolgokat, különben azt veszed észre, hogy magadra maradtál...Egyszer azt olvastam, nincs rossz kérdés, csak túlérzékeny ember-ebben is van valami. Szerencsés vagy, hogy 15 évesen észrevetted magadon, hogy túlontúl önérzetes vagy: minél korábban korrigálsz, annál jobb! Szorítok, hogy sikerüljön!:-)
2010. jún. 3. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

OFF:

-a gazdaság szokott dübörögni

-15 éves és _ráadásul_ fiú XD XD

2010. jún. 3. 22:49
 4/4 anonim válasza:
Füvet ritkítani kéne kicit lehetazmegolásazolyan tünetekre
2010. jún. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!