Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Téged depresszál karácsony?...

Téged depresszál karácsony? Az ünnepek? Ki hogy viselte?

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az visel meg, hogy mivel nem mehetek dolgozni, nem vagyok közösségben és teljesen magányosnak érzem magam, nincs kihez szólni, nem tudok magammal mit kezdeni. :(
2017. dec. 30. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul viseltem. Nyugtatóval tudtam csak végigcsinálni. Borzasztóan fárasztó volt minden napja, és a vendéglátás.Nagyon ki is fárasztott a rengeteg főzés és sütés, stb.
2017. dec. 30. 16:50
 3/10 Csomorkány ***** válasza:
66%

Engem addig depresszált (évtizedekig), amíg nem Jézus Krisztus születésnapjaként ünnepeltem, hanem ettől elvonatkoztatva "a szeretet ünnepeként". Mert mindig számba vettem, hogy engem hányan és mennyire szeretnek, és ilyenkor mindig arra jutottam, hogy hányan és mennyire nem.

Ha komolyan veszem, hogy ez egy egyházi ünnep, Jézus Krisztus születésnapja, akkor kiderül, hogy annyi a probléma, hogy odatolakodtam az ünnepelt helyére.

Szívből szeretem az éjféli misét, mint a valódi ünnepeltnek szánt ajándékomat, de ezen túlmenően is azt érdemes keresni, hogyan tudok én Jézusnak úgy ajándékot készíteni, hogy a jelenlétét képviselem mindenféle őt megmutató tettekkel. Pl. kórházlátogatás, stb.

2017. dec. 31. 07:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az visel meg,hogy sosem tudok egy pillanatot se egyedül és nyugalomba lenni,mert mindig hepciáskodik valaki,hogy miért vagyok ilyen.
2017. dec. 31. 14:09
 5/10 anonim válasza:
100%
Szia engem alapból nem hoznak lázba az ünnepek és ezért én csak eljátszom hogy szeretem nehogy más igy érezen az ünnepek iránt. De nekem sajnos újévkor van a szülinapom még a szülinapomat sem élvezem. Remélem csak én érzek igy és másnem igy érez.
2017. dec. 31. 18:59
 6/10 anonim válasza:
100%
Én minden évben szilveszter napján nagyon szomorú vagyok amúgy is depressziós vagyok de nagyon rosszul viselem mindig a szilvesztereket mert számomra ez az elmúlás "ünnepe"
2018. jan. 1. 04:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem meg annak a gyásza, hogy az új év mindig rosszabb lesz az óénál
2018. jan. 1. 05:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem hosszú az ünnep és mindenkinek más. Krisztus születése nekem az. De nem erőltetem rá másra.
2018. jan. 1. 15:15
 9/10 anonim válasza:
Éppen, mert hosszú, lehet rohanás nélkül élvezni a családi együttlétet. Ez benne a jó! És szerintem ez a második legfontosabb része Karácsonynak. Az első nyilván Jézus születése, ami szintén csak örömet jelent. Aki ilyenkor szomorú, annak nyilván hiányzik az egyik vagy a másik rész. Vagy mindkettő. Ami manapság a Karácsony körül folyik, az sajnos hozzájárul ahhoz, hogy ezt a két alkotórészt sokan hiányolják. (A depresszió DEPRIMÁL, ha igeként kell használni.)
2018. jan. 1. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Rohanás-rohanás-rohanás... Folyton inni kell mindenkivel, kiesek a ritmusbòl. Mondjuk nálam ez inkább iszonyú fárasztò. Ezután nagyon rosszul megy a melò, kedvtelen vagyok.
2018. jan. 4. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!