Miert erzek ekkora kesztetest az ongyilkossagra?
Kiskorom ota. Totyogo kiskorom ota meg akarom olni magam. Egy hang motoszkal a fejemben. Tobb suicid kiserletem volt, de igazabol nem szeretnem. A szeretteim meghaltak,oke,de elfogadtam. Egy ember maradt, akit nagyon szeretek. De igazabol magammal sincs bajom. Szeretnek engem,mert segitek, ahol csak tudok es nem vagyok haszontalan. Pszichiater nem tud velem mit kezdeni. 24 alatt nem diagnosztizalhat skizoval.
Beszel valami hozzam. Pesszimista. Mindig leszol, mindig mondja, hogy oljem meg magam. Nem birok mar tukorbe sem nezni. Tobbszor megjelent almomban es nagyon csunya. Felek tole. Ott van a szememben. Latom, megis almomban szokott testet olteni. Minden felelmemet legyoztem, de ezt nem tudom. Manapsag egyre jobban erolteti az ongyilkossagot. Mit tegyek? 4 eve kezelnek, de nem jo. Szedtem mar Rivotrilt, Frontint, de nem hat. Parszor szivtam indika cannabist, ellazultam, elvezten, kipihentem magam, de utana visszajott. Mit tehetnek a hang ellen? Miett bant? Mit artottam neki? Bekattantam vagy ez valami demon? Vagy mi ez?
Nem hallottam olyanról, hogy 24 alatt nem lehet skizofréniáról diagnózist kiállítani. Főleg h az általában már tinikorban kezdődik.
Pszichiátered tud az összes tünetedről? Milyen gyógyszert írt fel? Szeded rendesen? Elég súlyosnak tűnik, amit írsz, de nem reménytelen, ha együttműködsz, biztosan megtaláljátok a megoldást!
Tud rola. Kuldott klinikai szakpszichologushoz, de az meg tereli a temat. Nem tudnak velem mit csinalni. Megkerdeztem, hogy ez ugye nem tudathasadas? Azt mondta, hogy nem tudja biztosan, de nem diagnosisztizal 24 alatt ilyennel.
Egyszer az egyik kiserletem miatt korhazba kerultem es kirendeltek csaladsegitot, az megadott egy kineziologust, az sem ert semmit. Elmentem ilyen meditalasra is, ott azt mondtak, hogy ez a valami az en ikerlelkem es csapdaba ragadtunk, mert tettunk valami rosszat es en kiszabadultam, o nem, de mivel sorsunk egy, igy nem tudom eltakaritani.
Almomban jelenik csak meg. A valosagban egyszer jelent meg. Szoval valoszinuleg csak az elmem romlott.
De a hangokat megis hallom. Meg furcsa, foldontuli erzesek fognak el. Erzem a szenvedest, es nagyon rossz.
A pszichiaterem a zartosztalyra akar egyebkent kuldeni, hogy ott beallitsak a Gyogyszert, de en oda soha tobbet nem megyek vissza, mert az sem ert semmit.
Olyan nincs, hogy semmit sem lehet veled kezdeni! Ma már vannak nagyon jó gyógyszerek.
Én a helyedben igenis bemennék a pszichiátriára, mindegy lenne, mennyi időre, csak találják meg a megfelelő megoldást! Lehet, hogy amikor először voltál ott, nem ért semmit, de megadhatnád neki az esélyt, hogy hátha most mégis. Ha rendesen beállítják a gyógyszeredet, akár tünetmentes is lehetsz. Ez azért megérné azt a pár hét szenvedést. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!