Mit tehetnék a "depresszió"-m ellen? 17/f
(Azért tettem "-be, mert nem tudom biztosra, hogy az-e)
Elősztori
Szüleim elváltak, majd utána édesanyám bekattan és folyton szidott, veszekedett és néha (amikor sikerült) fizikailag is bántott (szemembenyúlt, ujjamból kikarmolt húsdarabot) annyira, hogy orrvérzésem és vérköhögés rendszeres volt.
Ha megcsináltam amit kért, akkor azért, ha nem, akkor meg azért veszekedett. Szóval minden baj volt számára
Ez 2 évig tartott.
Most
Fél éve pestre költöztem mamámhoz, elkezdtem rendbe jönni fizikailag. A depresszióm nem nagyon akar múlni, ami azt jelenti, hogy nem nagyon tudok mentális gátlás miatt senki után megfogni semmit, csak nagyon nehezen.
És most úgy csinálom, hogy bal kéz mások cuccaihoz nyúlok, jobb kéz saját cucc. Ha 2 kéz kell vmihez, akkor meg kesztyűt veszek fel. Tudnátok valami ötletet mondani?
UI: Tudom, hogy nekem kell ezt leküzdenem, de nem megy, pedig már min. 1 éve próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!