Nem tudom felvenni a telefont. Mi lehet a problémám?
Az a problémám hogy én itthon fogadok a vallálkozásaim vendégeit. Már régóta hirdetem hogy lehet jönni és meg van adva a telefonszámom külön erre vettem mobilt. Csak én nem merek telefonon beszélni. Már körülbelül 15-20 ember hívott telefonon és nem mertem őket visszahívni csak akik küldtek sms-t vagy én írtam nekik sms-t mikor érek rá azok jöttek el de ez csak a töredéke annak ahányan kerestek. Nekem ez nagyon nagy baj mert ha felhívnak telefonon akkor ezen izgulok fél napig, megiszok 1-2 sört míg vissza merem hívni de sajnos sose sikerül visszahívnom az ismeretlen telefonálót. Izzadok, és az arcom teljesen vörösen lángol egész nap amilyen gyáva vagyok de sajnos nem merem visszahívni. Ma is hívtak és ideges vagyok nem merem visszahívni az illetőt. Akit ismerek azt vissza tudom nagy nehezen de ismeretlenek keresnek ugye.
Szóval a mai napom is el lett rontva ezzel a hívással és hogy én milyen gyáva vagyok hogy nem merem visszahívni nagyon idegesít. Pedig próbáltam csak mikor már majdnem rányomtam a visszahívásra elöntött a forróság és nem mertem.
Az lenne a jó ha ismerném aki jön hozzám tudnám milyen ember de így ismeretlenül egyszerűen képtelen vagyok rá hogy visszahívjam. A frontin se használt két hónapja Októberben bevettem 4 darabot hogy majd jó lesz és sikerül lebeszélni de nem használt.
Erre mi a gyógymód? Mit tehetnék?
Fóbia vagy pánikbetegség(nek valami kisöccse), pszichológusra van szükség mindenképpen, neki pedig időre az eredményhez. Ne gyógyszerezd magad, pláne ha még meg se old semmit. Most rögtön kezdjél el pszichológust keresni (nem lesz olcsó mulatság. Legyél hozzá őszinte, csak akkor tud segíteni. [link]
Addig is: gondold végig, milyen baj érhet, ha beszélsz velük. Semmilyen. Tehát ez egy irracionális félelem. Relaxációt, légzőgyakorlatot, autogén tréninget is szoktak kiegészítésképpen javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!