Van még ilyenkor valaki fent? Fáradt vagyok de nem akarok aludni.
Nem tudom miért jó ez nekem, állandóan hajnalig fent vagyok, aztán délig alszom. Már egy hete vége az egyetemnek, azóta minden nap 4ig-6ig fent vagyok, nem is tudom rendesen kipihenni magam. Csütörtökön vizsgázom, még egy betűt sem tanultam, tudom hogy holnap sem fogok, szörnyű vagyok...
Suli időben is mindig fent vagyok legalább éjfélig, egyszerűen valami belső késztetést érzek rá hogy legalább addig fent maradjak. Hiába kelek másnap korán, egyszerűen nem zavar. Volt olyan hogy 5 órát aludtam,korán is keltem, aztán aznap ugyanugy fent voltam háromig. Hiába voltam fáradt, egyszerűen... Nem akarok aludni. Ideges is vagyok. Úgy érzem sose pihenem ki magam rendesen. Fáradtan kelek fel reggelente, nincs semmihez erőm, semmit se csinálok, szerintem most egy hónapig itthon fogok ücsörögni, ki se fogok mozdulni a házból. Ha leoltanam a villanyt és lefekudnek szerintem el tudnék aludni, bár szellemileg nem érzem magam fáradtnak. Habár fizikailag sem vagyok az... Nem csinálok semmit, na, szimplán álmos vagyok. Mi a francot tudnék ezzel kezdeni? Halálba idegesítem saját magamat is amiért ilyen idióta vagyok... De függő vagyok, internet függő meg minden. Egyszerűen nem tudom azt mondani hogy na akkor most alvás. Nem érdekel.
Van még valaki fent? Vagy... Áh mittudomen...
19/L
Egyetem alatt sokan szoktak virrasztani, ez önmagában nem probléma. Örül az ember, hogy megteheti.
Ha már akkor se fekszel le, amikor kimerültél, pedig szerinted el tudnál aludni... Most akkor zavar a kialvatlanság, vagy nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!