Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve majdnem megerőszakoltak, és azóta sem tudom lerendezni magamban a dolgokat. Többen segítettek(nek), de nem megy...félek, nem bízom sok mindenkiben...tudom, hogy az élet megy tovább, és h mert volt egy ilyen rossz élményem, nem kell bedepiznem...de...nem akarok orvost! se szülőt....csak felejteni...:(2010. jún. 2. 22:09
2/11 anonim válasza:
És ez a sztori hogy volt pontosan?
3/11 anonim válasza:
Ne gondolj rá többet, és szerezz be egy ütős gázsprét!
4/11 anonim válasza:
sajna felejteni nem lehet:(
ha magaban nem tudod lerendezni a dolgokat , ez pedig nehezen emészthető
akkor vagy a szüleiddel mert ha velük beszéled meg akkor talán nem annyira kényelmetleni mint egy vadidegennel
de az a lényeg hogy valakihez fordulnod kell
és soksikert szurkolok tiszta szivemból és sajnállak
5/11 anonim válasza:
Pedig legjobb lenne, ha orvos segítségét kérnéd. Nem kell mindenkinek tudni róla és ha valaki tudja, hogy miért mész az nem fogja elítélni.
6/11 A kérdező kommentje:
Összejöttem a világ legrendesebb srácával-hittem. Szakítás után nála voltunk, üvöltözött velem. Másnapi talin meg akart csókolni én nem hagytam, a falhoz tepert, fojtogatott, tapizott. Soha többé nem akartam látni. Majdnem egy fél év múlva egy házibuliban összefutottunk(véletlen) elég ittasak voltunk, én kerültem, de valahogy mégis elkezdtünk beszélgetni. Mikor a nagy többség ki volt ütve, berángatott egy szobába, elkezdte ismét fojtogatni, hogyha megszólalok végem. Elkezdett vetkőztetni, fogdozott...nem nagyon tudtam mit csinálni, mivel 7-8éve boxol.. alig volt rajtam ruha, mikor a legjobb barátom keresésem közben ránk rontott. Előszőr azt, h én is akartam, és bocsánatot kérve becsukta az ajtót. (sötét volt) Erre leszállt rólam a pasi, és rohant bezárni az ajtót, én rohantam utána üvöltözve, sírva legjobb barátom nevét, aki erre dörömbölni kezdett. A pasi nagyon erősen lepofozott, onnan nem sok minden rémlik, csak, hogy az ágyon folytatott egy két dolgot, és hogy kitörték az ajtót egy kis idő múlva...nem mertem rákérdezni a legjobb barátomnál, hogy volt e az... ő sem mondta, csak nyugtatgatott, nem mertem senki szemébe nézni, kimenni az utcára... innen már az, hogy nem tudom lerendezni magamban...
2010. jún. 2. 22:20
7/11 anonim válasza:
Akkor szenvedj tovább. Vagy felfogod magadban hogy nem mindenki olyan mint az a pasi vagy segítséget kérsz! Ennyi. Még ahhoz is túl gyerekes vagy hogy a problémáid kezeld...
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem látok át minden dolgot tisztán az életemben...
2010. jún. 2. 22:28
9/11 anonim válasza:
Ha gondolod, segithetek, de tenyleg oszinten... privatba..
10/11 A kérdező kommentje:
hogyan?
2010. jún. 2. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!