Frontin szedése vizsgaidőszak előtt?
A pszichiáterem felírt nekem Frontint, viszont félek tőle, hogy nem tudok majd tanulni. (0.25, egy szemet kell bevennem)
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
Én most vagyok leszokóban vele. 24 éves vagyok és már 5 éve szedem naponta 3x0,25 mg-t. Már csak naponta egy szemet szedek de már jó lenne végleg leszokni erről a sz*ról mert undorító hogy csak rossz kedvem van tőle ja és a szorongást semennyire sem ódja!
Javaslom kedves kérdező dobd ki a francba azt a sz*rt és szedj inkább magnéziumot!
Én 1 éve szedek napi 3szor 0,25öt (pánikbetegségre).
Meg kell mondanom, ilyen jó tanulmányi eredményeim még nem voltak, ösztöndíjat is sikerült kapni. Szóval nem hiszem hogy bármit rontana. Minden csak hozzáállás kérdése. Ha eldöntöd, hogy szeretnél tanulni, és jól lenni (de komolyan elhatározod), akkor tényleg segít a frontin, hogy az agyad is így gondolhassa. De ha nem mered már bevenni sem, akkor a negatív gondolatok/félelmek miatt tényleg nem lesz jó a frontin, amit generálsz magadban rosszat, rá tudod kenni, hogy a gyógyszer miatt van, és csúszol majd lefelé a lejtőn. Tapasztalatból mondom. Ha kérdés van, írj privátot
Kedves ötös!
Már túl vagyok a magnézium, egyéb vitamin, sport, jóga, stb körökön, de sajnos semmi nem látszott eddig hasznosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!