Vizsgaidőszakra milyen agyserkentőket tudtok ajánlani?
Én Memolife-ot szoktam szedni vizsgaidőszak alatt, de megmondom őszintén, nem tudom, hogy mennyit segít. :D Viszont ebben is van omega 3, ginzeng, és lecitin. Inkább megnyugtatásból szedem.
Nekem ez a 6. vizsgaidőszakom, és amit ez idő alatt leszűrtem, az az, hogy a leghatékonyabb agyserkentő, ha eleget alszol naponta (persze tudom, ez van, mikor nehezen kivitelezhető, de mikor igen, ez a legjobb).
Szakaszosan tanulj.
Pont annyit ami az elméd befogadó képessége.
(Időzítsd a tanulmányokat, naptár szerint és azt tartsad be.) Kíméletlenül.
Mint ha ennél, és ha telítettséget érez a gyomrod, ne egyél tovább, hanem eméssz. (ugyan ezt szellemileg)
Majd /szünettel/ olvasd át újra és húzd alá a lényeget egy filc tollal, amit úgy gondolsz kiemelhető.
Agyserkentő (?), az egy blablabla ... nem mondom ki.
A tanulást is meg kell tanulni, ahogy a cselekvést is.
A fekete teában ugyanúgy koffein van,mint a kávéban, a kakaóban,csokiban teobromin. Inkább citromos víz,vagy almaecetes víz éhgyomorra. Édességnek szőlőcukrot. A sima cukorban mesterséges formában van fruktóz,ami nem jó. Az gazi gyümölcs viszont kell,pld mazsola,banán.
Szelént szedhetsz tablettában is,nem kell hozzá halat enni.
A spirulina vagy chlorella alga is jót tesz.
És persze éjszaka aludni,nappal szünetek,pld főzésre,inkább mint ebédet rendelni.
B vitamin,pld stress b komplex néven
Omega 3, Mg, Lecithin ok. A többi serkentőszer, öregeknek, belassult agyi vérkeringéssel.
Sport! Komolyan, jobban fog fogni az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!