Tündérhegyen, akinél megállapítják, hogy gyógyszer kell a terápiához, de a beteg megtagadja a gyógyszer szedését, azzal ott mit csinálnak?
Igen, sajnos én is erre gondoltam, hogy elküldenek...
Egyébként milyen gyakori az, hogy betegekre ráerőltetik a gyógyszert?
Egy nehezebb kérdést is feltennék, nem gond, ha nem tudsz rá válaszolni, de szerinted engem gyógyszereznének a következő tünetekkel(?): folyamatos szorongás, többféle kényszergondolat, néha dühkitörés, rágódások
Szerintem ilyen tünetekre kapsz dilibogyeszt...
Szedtem én is.Majdnem mentem a hegyre is,csak akkor még 17 voltam és a "szüleim" végül nem egyeztek bele.
Zárt osztályon voltam.Ott kaptam a bogyókat,onnan küldtek volna tovább,mikor már jobban lettem.
2-es: Hát sajnos félő, hogy valóban adnának... egyébként te milyen tünetekkel küzdöttél/küzdesz?
3-as: Igazából csak a gyógyszer, amivel gondom van, a "sima", terapeutával való beszélgetést, illetve a csoportterápiát tartom igazán hasznosnak, de ez csak saját véleményem, a másik dolog, hogy ha a szüleim megtudnák, hogy gyógyszert szedek, agyonvernének, mert már volt probléma családon belül antidepresszánsok miatt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!