Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbocsátanátok annak, aki az...

Megbocsátanátok annak, aki az iskolában zaklatott, piszkált titeket?

Figyelt kérdés
(Azért tettem a Mentális egészség kategóriába,mert a piszkálásoknak elég nagy hatása van a mentális egészségre)

2017. dec. 6. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha bocsánatot kér és valóban megbánja igen.
2017. dec. 30. 00:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de már nem is haragszom rájuk. Úgy fogom fel hogy ők már rég nem részei az életemnek és csak egy szerencsétlen véletlen folytán volt ez. Különben én is felnőtt fejjel jöttem rá hogy az általános iskolai ofom aki felsőben magyar tanárunk volt adta a lovat a 'kedves' beszolásaival a zaklatoim alá (mint csecsemő vagyok, milyen dagadt vagyok).

Az osztálytalin 10 évvel később 45 kg-val könnyebben fel sem ismertek engem. A zaklatoim közül páran megváltoztak páran képtelenek voltak rá. Jót röhögtem magamban. Bocsánatot persze senki sem kért.

2017. dec. 30. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek,van aki megmarad a ugyanazon a szinten.
2018. jan. 6. 21:03
 14/15 anonim válasza:
100%
Nem, nem, SOHA!
2018. febr. 11. 18:29
 15/15 anonim válasza:

Engem egyszer a legjobb barátnőm nagyon megbántott, megalázott és átvert.

Mostmár kibékültünk, de nem tudtam neki teljesen megbocsátani, és már nem vagyunk olyan jóban

2018. febr. 16. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!