Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rosszat álmodtam és zaklatott...

Rosszat álmodtam és zaklatott lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Éjjel azt álmodtam, hogy meghalt az anyukám. A körülményekre szerencsére nem emlékszem. Fel is ébredtem de sikerült vissza aludni. Reggel pedig felriadtam valamire, de nem tudom, hogy mire és azóta is ez jár a fejemben. Sokszor álmodtam már a szeretteim halálával de olyan rossz ez. Azóta találkoztam, beszéltem vele és jól van de nem mondtam neki, hogy mit álmodtam. Mióta felkeltem van bennem egy ilyen görcs szerűség, félelem és most mindent furcsának gondolok plusz mindentől megijedek. Mit tehetnék ez ellen? Nem tudok most semmire sem koncentrálni :/
2017. nov. 15. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Mint ha mi sem történt volna menj dolgozni és fizesd az adót.
2017. nov. 15. 17:21
 2/2 anonim válasza:
Én egyszer ezt álmodtam Apummal kapcsolatban és amikor elbőgtem neki azt mondta, hogy az álmoskönyvben azt írják, hogy ez azt jelenti, hogy az illető sokáig fog élni.
2017. dec. 7. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!