Valóban a Rivotril a legerősebb nyugtató és szorongásoldó?
Igen határozottan erősebb mint a frontin vagy a xanax.
Nem is kicsivel.
Én mindkettőt használtam.
Egyszer Rivotril miatt anyám kihívta rám a mentőt mert úgy el voltam kabulva.
A frontintbol kell 2-3 szem míg jól beüt, de akkor is annyit érzel mintha be lennel füvezve, lightos 5mg szedtem akkor.
A rivotrolbol 2mg bevettem 3 szemet, úgy megütött hogy alig bírtam felállni, elég jól éreztem magam tőle az biztos alig emlékeztem valamire, a frontintol sosem fogod magad úgy érezni.
Nyilván úgy hat a Rivotril mintha rendesen be lennél állva. Másnap úgy fel voltam pörögve nem lehetett le állítani, jó kedvem volt.
Szóval ez így nem igaz, hogy a frontin erősebb mert nem, semmi esetre nem, csak hamarabb érzed a hatását. De a ha akar 1 szem 2mg rivot beveszel lassabb a hatása de úgy beüt, hogy csak na. Egyébként nagymamám gyógyszertárban dolgozott 40 évig és igen a rivotril is a legerősebbek közt van de nem az a legerősebb. Hanem a Dormicum és azt nem is nagyon adják ki. Ahogy a Rivotrilt sem mert az is nagyon szigorítva van. A Xanax és a Frontint szoktak inkább felírni mert az nem annyira erős.
Dehogy, amúgy nem nyugtató.
A legerősebbeke, általában intenzív körülmények közt használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!