A Marihuánától lehetek skizofrén?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és 4 hónapja intenzíven szívok, anyukám vetette fel, hogy ettől kialakulhat nálam, és én is érzékeltem.2017. nov. 25. 14:27
11/15 anonim válasza:
A 8asnak van igaza. Gáz vagy 6os. A párom édesanyja skizofrén. Neki 16 éves korában kezdődött. Kérdező a választ megkaptad már az elején, de ha törvénysérő és cili dolgot csinálsz akkor me lepődj meg a véleményeken. 😛
13/15 anonim válasza:
Könnyű megtudni.
1
Állj le a szívással
2
Várj 2 hónapot
3
Nézd meg mi maradt a skizofréniádból.
Kétesélyes:
1
Elmúlik-túl sokat szívtál
2
Úgy maradsz és akkor kezdhetsz aggódni.
Most beállva ne gondold hogy akár egy orvos is mentális betegséget diagnosztizál. Ha így van amatőr.
A kérdező kiskorú mégis szív, az anyja meg hagyja dologra csak annyit hogy:
Van köztetek olyan aki marihuána miatt a gyerekét feljelentené mert illegális cuccot használ?
Szerintem nincs. (Ezt sajnos a kérdező nagyon jól tudja) :)
14/15 anonim válasza:
16os. Nem kell feljelentenie elég ha nem ad rá pénzt. Mert ennyi idősen nem valószínű, hogy a saját keresetéből veszi. Egyébként szerintem az egész kérdés csak azért került ide, hogy megmutassa mennyire menő, hogy "rendszeresen" szív. Kis magamutogató hülyegyerek kipróbálta a füvet hallucinált egyet aztán nem győzi elmesélni mindenhol "mekkora jó fej". Szánalmas 😁😁😁
15/15 anonim válasza:
Igen persze, mert ha 16 évesen bulizni mentünk, cigire, piára, és egyébre ùgy kértünk pénzt, hogy: Anya a haverokkal bebas.unk ma!! Én úgy emlékszem a pizzára, az osztálykirándulásra, a mozira, új ruhára adta (szégyellem utólag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!