A marihuánától halucinálsz nem a skizofréniától. Hagyd abba mert egy nihilista szerencsétlen lesz belőled.
2017. nov. 25. 14:33
3/15 anonim válasza:
Sokminden lehetsz tole:
-meno belvarosi vagany
-csajozogep strici
-penzes drogdiller
... a vegen ugy is skizorfen leszel.
2017. nov. 25. 14:41
4/15 anonim válasza:
Lappangó elmebetegséget a felszínre hozhat, ezt több helyen olvastam. Szóval nem veszélytelen a dolog. Minkettő hallucinációt okoz. Anyádat nem zavarja amit csinálsz? Még kiskorú vagy. A.maruhuána.fogyasztást a törvény bünteti. Így jársz suliba? És.honnan van rá pénzed? A szüleidtől, mert nem olcsó dolog. Nem érzed, hogy ez gáz? Mire érettségiznél kb. Semmi nem fog érdekelni ha így folytatod. Normális életre masszív szívás mellett ne számíts. Azon aggódsz anyáddal együtt, hogy skizofrén leszel tőle és folytatod tovább? Hát.....nagy az isten állatkertje 😁😁😁
2017. nov. 25. 14:51
5/15 A kérdező kommentje:
Segítség helyett tökéletes kommentek. Undorító.
2017. nov. 25. 15:09
6/15 anonim válasza:
Szia! Azt olvastam hogy ha nem is ez okozza a skizofréniát, előhozhatja. Itt egy link kicsit tudományosan van megfogalmazva de hátha segít. Mondjuk az is segítene ha megpróbálnál leszokni vagy csak csökkenteni a mennyiséget..
És hogy érted hogy érzékelted te is? Emlékezetkiesések vagy ilyesmi? Egy ideje érdekel a skizofrénia, esetleg írj privátot 15 éves lány vagyok 🙂 Ne értsd félre nem vagyok ilyen pszichopata lányka csak érdekes hogy több személyisége van valakinek és függetlenek az eredeti...személytől. Kérlek tényleg írj ha szeretnél én örülnék neki 💜
2017. nov. 25. 16:47
7/15 anonim válasza:
Mit jelent pontosan az, hogy te is érzékeled?
1. a skizofrénia fiatal felnőtt korban alakul ki... 20 év körül...16 évesen nem valószínű hogy ki fog alakulni
2. a családodban volt valaki skizofrén? ha igen, akkor neked is meg lehet rá az esélyed
3. elméletileg a fű előhozhat skizofréniát az arra hajlamosakban, sajnos erre nincsenek normális tanulmányok (még)
egyébként szerintem anyukád csak ezzel akar ijesztgetni, hogy hagyd abba a szívást.
JA és a válaszolóknak: a marihuána nem okoz tényleges hallucinációkat!
2017. nov. 25. 17:15
8/15 anonim válasza:
6-os: a skizofrénia rohadtul nem a több személyiséget jelenti... csak valaki kitalálta és ezt nyomatják a filmekben. azért ha már ennyire érdekel valami, nem ártana utána nézned hogy egyáltalán mit jelent.. mielőtt rácuppansz a kérdezőre..
A skizofréniát övező téveszmék széles körben elterjedtek, a betegség azonban nem azonos a hasadt vagy többes személyiséggel, illetve a hangok hallásával. Mi is akkor a skizofrénia?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!