Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyasvalaki, aki...

Van itt olyasvalaki, aki fiatal, de gyógyíthatatlan, halálos betegségben szenved?

Figyelt kérdés
Tudom hogy furcsa kérdés, de ha van, szívesen beszélgetnék vele az élethez való hozzáálásáról, az érzéseiről...
2010. máj. 30. 22:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te írtad az első, törölt kommentet is? Képzeld, nem élvezkedésből kérdeztem ilyet...
2010. jún. 2. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
CF-em van. Nem sokan ismerik ezt a betegséget, a teljes neve cisztás fibrózis. 20 éves vagyok és kb. két évem van hátra. Lenne esély transzplanttal, de én ezt nem akarok.
2010. júl. 16. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

Ki vagy te, aki a törölt kommenteket is nézheti?

A véleményem továbbra is fenntartom. Egy kis sz@rházi vagy. Menj be egy kórházba, és keress ott halálos betegeket. Ott beszélgess, és ne odahaza a karosszékből. Szép vigaszokat írtál, aki jelentkezett erre a hülye kérdésre, betegnek.

2010. júl. 16. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Én lennék az a gyógyíthatatlan" krónikus beteg itt!

7 hónapra születtem 1030 grammal aztán a fejkorfogatom megnőtt! Anyának a Péterfy kórházban mondták, hogy készüljön fel a legrosszabbra "Little kóros lettem

2021. nov. 21. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
És halálosnak nem halálos, de keseríti az életem az enyhe értelmi fogyatékossag?
2021. nov. 21. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!