Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi 6-8 mg Rivotril nagyon sok?

Napi 6-8 mg Rivotril nagyon sok?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök szorongásos depresszióval,illetve pánikbetegséggel,és ha stresszhelyzetbe kerülök van, hogy 6-8, régen 10 mg-ot is szedtem,kb 4 éve szedek ilyen nagy dózisban,de még így is sokszor nem tudok aludni,és szorongok.Vannak olyan periódusaim amikor csak 2 mg-ot szedek,vagy egyet se,amikor nyugodt vagyok,de ha pánikroham,vagy szorongás jön rám akkor be kell vennem többet.Járok pszichiáterhez,pszichológushoz,de nem tudom lekűzdeni a szorongásaimat.Volt olyan,hogy úgy jártam dolgozni,meg egyetemre,hogy 2 órákat aludtam,nyugtató,antidepresszáns,és altató mellett.

2017. okt. 26. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy segithet e mert kereszttolerancia boven jatszik, de irass fel midazolamot. Ha nem hat akkor zolpidemet. (Ezek altatok..). A rivotril... probald csokkenteni a toleranciat, ha nem megy, akkor kerj helyette frontint, 1mg kiszerelesben. Vigyazz magadra, probald kerulni a stresszes helyzeteket, es probald csak letojni a problemat. Rovidtavon tutira befuto tippek, remelem segitettem. :)
2017. okt. 26. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálj valamit keresni ami megnyugtatna ( meditacio )

Ezeket a dolgokat te magad hozod létre te is tudod megoldani, a pszichológus csak tanácsot tud adni ennek a leküzdésében, de neked kell ezzel szembenézni

Az egyátalán nem megoldás,ha elkezded szedni az altatókat meg a nyugtatókat, nagyon károsan tudja rontani a szervezetet

Ezzel nem azt akarom mondani hogy hagyd el, de mindenképpen kell dolgozni valamiféle megoldáson, mert a tünet elnyomása nem az

2017. okt. 26. 07:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából, most egy éve egy jó periódusban voltam,tudtam dolgozni,aludni,a gyógyszert is tudtam valamennyire csökkenteni.De jött egy peres ügyem,ugyanis van Pesten egy lakásom,amit bérbe adok,egy pár vette ki,egy férfi meg egy nő, és a közös gyerekük,már hosszú ideje.A férfi egyik napról a másikra lehetett,nekem nem is szólt,és otthagyta a gyereket és a nőt.Mivel közjegyző előtt kötöttük a szerződést,ezért felmondtam,és közjegyzői okirattal láttam el a szerződést.Már ki is küldték végrehajtóhoz az ügyet,én felhívtam a végrehajtót,és közölték velem,hogy először adnak a nőnek 15 nap haladékot,hogy önként kiköltözzön,majd bíróságra küldik az ügyet,hogy a bíróság döntsön az ügy további kimeneteléről,és így bele fogunk csúszni a kilakoltatási moratóriumba,tehát március 1-ig ott fog lakni a nő.A nő augusztus óta nem fizet semmit se közös költséget,se közüzemeket,se lakbért,és ha minden így marad,akkor ez így fog maradni márciusig.Nem tudom ezt a helyzetet kezelni,azért kötöttem közjegyző előtt a szerződést,hogy ne történetben ilyen velem.Ráadásul szeptember 30-a óta jogcím nélküli lakásfoglaló,és nem tudok jogilag ellene sehogy sem fellépni.
2017. okt. 26. 08:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul elmentem próbamunkára egy hotelbe (gyógymasszőr vagyok),és nagyon meg voltak velem elégedve,mind a vendégek,mind a főnök,és fel akartak venni állandóra,de azt a három nap próbaidőt úgy csináltam végig,hogy nem aludtam semmit, és a harmadik napra kiborultam,pont amikor felajánlották az állást,nem kaptam levegőt,hidegrázásom volt miközben izzadtam,remegtem,és hát mivel ezt látták, visszavonták az ajánlatot.
2017. okt. 26. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyi gyógyszertől nem is csoda hogy ilyen és ennyi bajod van. Ezt egy nagyon egészséges szervezet se birja.

Azt tudni kell hogy minden féle gyógyszerre pillanatok alatt rá lehet szokni. Onnantól már csak azért kell szedni mert ki alakult a gyógyszer függőség.

EZ nagyon megterheli a szervezetet és nem is fog rendbe jönni , csak ha abba hagyod és kitisztul a szervezeted.

2017. okt. 28. 10:41
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Szerintem a gyógyszerezésedet a kezelőorvosoddal kell megbeszélni. Nem szerencsés így a saját szakálladra, össze-vissza szedni gyógyszert! Az a napi 6-8 mg Rivotril nagyon sok. Valamikor szedtem én is, de úgy, hogy reggel 0, délben 1, este 1 tabletta (2 mg-os). Mindenképp beszélj az orvosoddal!
2017. okt. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!