Szociális fóbia ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tizenéves korom óta szenvedek benne és nagyon megnehezítette soszok az életemet,ha bizonyos társaságba voltam,vagyok.Melóhelyre sem merek elmenni,mert félek ,hogy előjön.Két hobbim van,de azt is társaságba kell végezni,de inkább nem csinálom ez miatt.Olyankor szorongok,meg mindig agyalok,hogy vajon most jót mondta e,vagy,hogy mit gondolnak rólam,vagy nem merek megszólalni.Antideprenszánst írtak fel,de az se használ ahogy kellene.Próbálok ellene tenni,hogy pl többet beszélek,vagy tudok nemet mondani,de nagyon nehéz az élet így.Tud valaki valami módszert erre?2017. okt. 24. 08:15
1/4 anonim válasza:
A leghatékonyabb a hipnobehaviorista kezelés.
A terapeuta átéleti veled a a kellemetlen helyzetet, és közben feloldja a bántó érzést. Néhány alkalom (10 - 30) után megszűnik a probléma.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen problémám van. :(
Én olvastam gyógyszeres kezelésről is.
3/4 A kérdező kommentje:
használok is antideprenszánst,de van mikor attól még előjön bizonyos helyzetben,társaságban.Sokat szorongok is ez miatt,még akkor is ,ha egyedül vagyok,mert akkor meg sokat agyalok.Nagyon szeretnék egy munkahelyet ahol ez nem jön elő,de félek elmenni akárhova és ettől szorongok főleg,hogy nincs melóhely és nem kötöm le magam és agyalok.
2017. okt. 25. 11:59
4/4 anonim válasza:
Kellene tudnom róla, ha lenne olyan gyógyszer ami a szociális fóbiát GYÓGYÍTJA.
Ha csak a tüneteket enyhíti, az még nem gyógyítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!