Mi lehet a bajom?
Egy hónapja kezdődött, de voltak jelei a múltban is. Úgy érzem hogy elvesztettem a valóságot. Naponta többször is rámjön, hogy nem találom valóságosnak a dolgokat. Magamat sem, mintha álmodnék és a körülöttem lévő világ nem is létezne,tompa lenne. A látásom is nagyon rossz lesz, minden összemosódik. Ilyenkor nem érzem a dolgok súlyát, mintha nem számítana, ha egy autó elé mennék, mert amúgysem valóságos semmi.
Eddig elvoltam ezzel az érzéssel, viszont ma sokkal rosszabb lett. A hangomat is idegennek éreztem, és a saját családomat. Ránéztem a testvéremre, és arra gondoltam, hogy nem ismerem.
Elmentem sétálni az öcsémmel, , és közben tört rám nagyon erősen ez az érzés. Hirtelen azt hittem, hogy nem valóságos semmi, és abban is kételkedtem, hogy valóban velem van-e és nem hagytam -e a lakásban. Alig tudtam hazajönni vele. És ebben a pontban jöttem rá, hogy ez veszélyes is lehet.
Nem tudom elmagyarázni. Minden olyan zavaros. Néha mikor becsukom a szemem, azt gondolom ha kinyitom, akkor felkelek.
Olyan mintha részeg lennék folyton. Csak rosszabb.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!