Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Feledékenység minek a tünete?

Feledékenység minek a tünete?

Figyelt kérdés
32 vagyok , de az utobbu időben ugy fél éve feledékenyebb. pl bekapcsolva hagyom a kávéfözött, elkezdek valamit és elfelejtem mibe fogtam, bekapcsolom a gépet mert megkarok valamit nézni de mire be kapcsolom elfelejtem mit is akartam. aggodom. lehet valami komoly bajom vagy a stressz? hova forduljak?
2010. máj. 29. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, h kimerült vagy vagy fáradt,netán sok stressz ét téged, vagy vmi foglalkoztat és szórakozott lettél.Velem is előfordul néha.

Ha hosszú időn át fennáll,és már zavaró,mindenképp nézesd meg magad.Igy látatlanba nem tudok diagnózist mondani,sokminden okozhatja.

A te eseted valszinű a kimerültség.Tessék néha lazítani, pihenni,relaxálni!Kötelező:)

2010. máj. 29. 11:31
 2/2 anonim válasza:
szia! mi lett veled?
2011. júl. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!