Nem értem, miért fél mindenki a haláltól, szerintem a legcsodálatosabb dolog lehet, ami az emberrel történhet. Ti is így gondoljátok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 12. 20:44
11/13 anonim válasza:
Marhára nem. Kezdjük ott hogy az emberek többsége brutális módon hal meg. Nem mondjuk kacarászva süti eves közbem szublimál. Várod a betegséget, fajdalmat, szenvedést? Mert ezzel jár az esetek többségében. Hazudsz ha ezt csodálatosnak gondolod. Másrészt nem tudjuk mi lesz utána. Nem igazán jött vissza senki. Lehet semmi nincs is utána. És az ismeretlentől való felélelem ösztönös. Szóval nem nem csodálatos dolog hanem felelmetes éa ijesztő. Remelem csak azért, hogy ne doblájuk el az életünk.
12/13 anonim válasza:
Ez egy hatalmas kamu kérdés mert senki nem tudhatja mi van utána. Aki őszintén így gondolja annak súlyos pszichés problémái vannak. Nem lehet lelkesedni egy ismeretlen dologért. Ez olyan mintha a letakart tal ételett rajondanal hű de finom. Sőt rosszabb mert arról csak le kell emelni a fedőt a halálért pedig az esetek többségeben kemenyen meg kell szenvedni. Nincs is jobb dolog egy jó kis felnegyelesnél, vagy elve kibelezésnél esetleg karóba húzásnál. Csodás :)
13/13 anonim válasza:
Én a haláltól rettegek a legjobban a világon. A fájdalomtól nem félek, csak a megalázó helyzetektől és a kiszolgáltatottságtól. Az nekem szinte mindegy is, hogy hogyan halok meg. Az számít igazán, hogy mikor történik meg, illetve, hogy mi lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!