Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meditáció. Miért írják sokan,...

Meditáció. Miért írják sokan, hogy zent kell hallgatni közben?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen tévesz eszme kering neten, de tudtommal az az igazi tiszta meditáció, mikor minden külső ingert elhagysz a külvilágból.

Akkor most melyik az igaz?

2010. máj. 29. 00:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg fajta meditáció van. Az önmeditáció az, amikor kizárod a külső ingereket, és befelé figyelsz, próbálsz nem gondolni semmire. Vannak vizualizációs meditációk, amikor adott dolgokat képzelsz el. Ezt vezetheti külső személy is, vagy akár mehet cd-ről/magnóról. Általában az ilyen vizualizációs meditációkhoz használnak megfelelő zenét, amikben esetleg hangeffektek is vannak (pl vízcsobogás).
2010. máj. 29. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
mert meg kell változtatni a tudatállapotot, a zene az egyik lehetőség, szerintem nem a legjobb.
2010. máj. 31. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
több fajtája létezik.én nem szoktam hallgatni semmit közben,hanem a csendben merülök el és így lenyugszik az elmém.de a többi változat is lehet jó.
2010. jún. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!