Depressziós vagyok?
Nekem is ilyen problémám volt kb 2 hete. Nagyon magamba fordultam, a barátaim is mondták, hogy nagyon más lettem
Nagyon rosszul éreztem magam, ha kimentem emberek társaságába. Szüleimmel a kapcsolatom nagyon ellaposodott.
Csak egy kérdés. Rendszeresen mozogsz? Napi 10 perces torna vagy valami? Vitamint rendszeresen viszel be? Gyümik, zöldségek?
Engem is foglalkoztatott az öngyilkosság, de én se tudtam volna megtenni, csak gondolkodtam rajta úgy mint te.
Elkezdtem napi szinten mozogni. Nem kondizás vagy ilyesmi, csak kocogás, egy kevés erősítőtorna. Naponta egy alma és teljesen jól érzem magam. Amilyen gyorsan beleestem ebbe a szorongásba, olyan gyorsan ki is jöttem belőle. (kb 1 hét alatt) :D
Ez csak egy tipp, nekem ez segített. Lehet neked nem válik be, de egy esélyt adhatsz neki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!