Mit tegyek depressziós vagyok és nem használ egyik gyógyszer sem?
Mindig bedőltök a gyógyszereknek?
Életmód váltás...
Hagyjuk már ezt minden fejben dől el hülyeséget. A depresszió nem egyenlő a pesszimizmussal, fásultsággal, sima szar kedvvel.
Ez egy olyan állapot, aminek az érintett gyakran nem tudja az okát mert tudattalan. Főleg ha a gyerekkorban gyökerezik, mint az a legtöbb esetben van. Gyakran nagyon súlyos dolgok állnak a háttérben nem véletlenül igényel hosszas terápiát nem feltétlen gyógyszereset, és semmiképpen kizárólag gyógyszereset. Kérdező ezért ha nem jársz verbális és non-verbális pszichoterápiákra, gyógyulásod érdekében ajánlom.
Sokan kapnak indokolatlanul gyógyszert de ezt ne a gyk-s felhasználók döntsék már el hogy mikor. Aki súlyos depresszióban szenved és szuicid gondolatai vannak annál indokolt. Mert egyszer csak le talál ugrani egy magas épületről, és akik túlélik tudjátok mit mondanak gyakran? "Mintha valami vezetett volna, mintha nem én irányítottam volna a lépteimet". Ebben az állapotban már nem fejben dől el. A depresszió nem játék!
Az hogy nem drogozod szarrá magad ilyen gyógyszeripari hulladékokkal,csak függő leszel tőle,nem megoldás.
Depresszió ellen nem gyógyszer kell,hanem szabados nemi élet és szexuális felszabadultság<--ez a legjobb gyógyszer a depi ellen. A tablettákat felejtsd el,ne mérgezd magad!
A prűdek és a gyógyszeripar talpnyalói biztos lepontoznak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!