Volt már valakinek szaglási hallucinációja? Milyen okai lehetnek?
Figyelt kérdés
Éjszaka erős, gyomorforgató bűzre ébredtem. Felkeltettem a párom, hogy érzi-e, de nem érzett semmit, körbejárta a lakást. Újra elaludtam, később nem éreztem a szagot. Mi lehetett ez?2017. okt. 7. 21:13
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a gyomroddal van valami gond, és onnan valami gázok visszakerültek a szájon keresztül a szaglóhámra - és ott te érezted - mert "belül" került oda, a párod meg nem, mert a szobában nem volt semmi szag.
2/7 anonim válasza:
Volt, több okból kifolyólag is. Lehet központi idegrendszeri probléma, neurológiai probléma, élénk álom, testben lezajló folyamatok, orrpolip, de egy sima nátha is csinál ilyet.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak álmodtad, viszont úgy tudom az agydaganatnak is van egy ilyen tünete. Persze nem mondom, hogy azod van.
4/7 anonim válasza:
Igen. Volt h eros verszagot ereztem, pedig semmi olyan nem volt a kornyezetemben.
A baratom illatat is ereztem tobbszor is, pedig 125 km-re volt tolem.
Az okait nem tudom. De nem vagy egyedul :)
5/7 anonim válasza:
Én nagyon gyakran,fémes ízt és szagot érzek,borzasztó rossz érzés
6/7 anonim válasza:
Nekem nátha után már többször is volt, ilyenkor illatos füstölő szagát éreztem egy darabig, egy idő után elmúlt.
7/7 anonim válasza:
Rengetegszer érzek fantom szagokat, igen :)
Szinte minden nap, bár ezek általában helyhez kötődnek. A buszon mindig egy bizonyos szagot érzek, a szobámban egy másikat, a folyosón és fürdőben is mást... Érdekes :D A körülöttem lévők sosem érzik. Valószínűleg az agyam szórakoztat, nehogy unatkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!