Ha az antidepresszáns felezése felpörgött hangulatot, alvásproblémákat, izgatottságot okoz, akkor én igazából bipoláris lennék?
Volt még emellett zsibbadás, könnyűségérzet, eufórikus hangulat, szívdobogás is. Fáradhatatlannak érzem magam, pedig tegnap is csak 3-4 órát aludtam. Éjjel 3-ig nem tudtam elaludni, mert annyira járt az agyam. Enni is alig kívánok, mégis sok az energiám. Fárasztó már ez a pörgés, de nem tudok leállni, pedig pihennem kéne. Emellett mindenféle ötleteim támadnak, pl. egyik napról a másikra úgy döntöttem, hogy elköltözöm másik albérletbe, aztán pár nap múlva már úgy gondoltam, hogy micsoda hülyeség ez.
Érdekes, hogy depressziós tüneteim egyáltalán nincsenek, pedig a gyógyszer felezése éppen ezt indokolná, nem?
Bipoláris lennék akkor?
Nem örülnék neki, mert abból a tudomány mai állása szerint nem lehet meggyógyulni...
Orvosi javaslatra feleztem a gyógyszert, mert úgy látta, hogy már jól vagyok, és elkezdhetjük csökkenteni.
Nem akarok én semmilyen újabb elmebetegséget...
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a kérdés, mindenesetre remélem, hogy orvoshoz fordultál, mert pont ma olvastam a szerotonin szindrómáról és annak is lehetnek hasonló tünetei. Itt egy link a Faxiprol nevű gyógyszerről, ennek a betegtájékoztatóján olvastam a szerotonin szindromáról. Gondolom, már eleg későn küldöm de talán segíthet másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!