Antiszociális vagyok, vagy csak sz*r suliban vagyok?
Az egesz vilaggal baj van!!! 10 eves fiam sirva jott haza, hogy hadd videojatekozzon mar, mert kinezik a tobbiek!!! Csak errol tudnak beszelni mar a "kicsik" is.Ez milyen lelki hattere utal?
Valoszinu,Te vagy a legertelmesebb srac a kornyeken, csak a vilag amortizalodott. Most tenyleg szeretnel ezekkel foglalkozni?
Kezdejel el irni, esetleg naplot vezetni-(-nem csak lanyoknak valo) es feltetlenul iratkozz be egy sportegyesuletbe, plane olyanba, ahova nem ugyanazok az arcok jarnak. AIkido, shotokan, bujutsu elony, mert a hatter filozofiaja is jo, igy aki odajar az jelent vlmit, + onbizalmat ad es meg is tudod vedeni magad.
Nyomd ki a TV! Kezdj jo konyveket olvasni, ebben a korban mar reg elolvastam Szepes Maria Voros Oroszlan-jat pl. Jarj el eloadasokra (persze, ha van a kozelben). Tanulj uj nyelvet, azon is talalhatsz uj baratokat. Kerteshazban laksz? Ultess fat, paradicsomot, tokot, viragot...Segits a szomszed neninek...vagy akarkinek es elkezded fontosnak erezni magad. Ugyis az egesz eletben csak magadra szamithatsz, mar most kezdj el erosodni, hogy ne tudjanak masok "bantani". Hadd abba a kifogas kereseset, munkara! ; )) Megeri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!