Mit tegyek, ha folyton mindenen stresszelek? Gyomorgorcs? Valakinek valami otlete van erre vagy tapasztalat?
Egyetemre jarok (jog), most masodeves vagyok es raadasul az elso evem sem sikerult rosszul (4es atlag) megis szinte rosszul vagyok ha tudom hogy esetleg a tanar felszolit mert felek hogy nem tudom es mindig ugy erzem en vagyok a legbutabb es ugyis megbukok egy adott targybol
Azt gondolom ez onbizalomhiany, mert a hazbol se szivesen megyek ki, legszivesebben folyton otthon lennek
Baratom egyebkent 2 eve van, szoval azt se mondanam hogy csunya vagyok es ezzel van a baj
Talan kisebbsegi komplexus hogy nem erzem eleg jonak magam semmihez?
Mindenen gorcsolok, azon is ami mondjuk 1 ev mulva lehet esedekes vagy csak egyszuren olyan dolgokon hogy mi lesz ha nem lesz penz a tandijamra (egyelore erre nem utalt pedig semmi)
Szova konkretan mindenen stresszelek es agyalok ami mar az eletkedvemet is elvette
Gyomorgorccsel jovok egyetemre
Segitsetek legyszi mit tegyek?
Pszichologussal mar beszeltem...nem tudott segiteni
Hát akkor pedig keress másik pszichológust! Milyen pszichológussal beszéltél? Aki szorongásos zavarokra, teljesítménykényszerre és önértékelési problémákra specializálódott? Az, hogy beszéltél vele, mit jelent? Egyszer kikérted a véleményét, vagy jártál hozzá rendszeresen?
Egyetemen van ingyenes lelki segélyre lehetőség, én a helyedben ott érdeklődnék, hogy ajánljanak jó szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!