Ki, hogy éli meg a bipoláris depressziót? Milyen tünetei vannak?
A legjobb amit javasolhatok, hogy ne olvasgass annyit ezekről a dolgokról az interneten. Ma a betegségek jelentős része olvasás közben alakul ki az emberekben. Elolvasol néhány tünetet és ha épp illenek rád, kitalálod, hogy beteg vagy. Sajnos ez a divat.
A bipoláris depresszió egyébként is teljesen más, mint amit leírtál. Talán néhány tünetről úgy érzed, hogy illik rád, de hidd el ez csak képzelgés. Ilyesmit senki nem diagnosztizál saját magának az internetről. :)
Az orvosod is megmondta, hogy nincs bajod, akkor nyugodj meg és ne kutass tovább a neten. Valószínű el is küldene Téged melegebb éghajlatra mert egészséges vagy, de amíg van egy kis bevétele belőled, addig nem bánja ha hozzá jársz.
Kényszerbetegségek, szociális fóbia? Azt tudtad, hogy az elmúlt 15 évben - főleg az internetnek köszönhetően - ezeknek a jelenségeknek ugrásszerűen megnőtt a száma? Ez nem betegség.
Oh, hogy mit okoskodok itt? Én is jártam hasonló okokkal pszichiáterhez kb 12-15 évvel ezelőtt. Néhány alkalom után rájöttem kinevettem magam, rájöttem, hogy az ég világon semmi bajom. Csak azért mert kicsit különc és nehéz eset vagyok, még nem vagyok egy pszichés roncs. Ahogy Te sem. :)
Lásd amerikaiak: minden 3. embernek van pszichiátere/pszichiológusa és köztudottan a 95% -ának csak képzelt betegsége van, a dokik meg szépen gazdagodnak ezekből a hülyékből. Rengeteg film van ahol kifigurázzák ezt a jelenséget, biztosan láttál már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!