Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiáterek és a pszicholó...

A pszichiáterek és a pszichológusok szakrendelőben miért kérnek külön pénzt? Mit gondoltok erről? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Jártam már olyan pszichiáternél, amelyikkel jó ha 10 mondatot összefüggően beszéltem, csak receptet írt ki, és 3. alkalom után kijelentette, hogy hozzá csak akkor lehet járni, ha 2000 Ft-ot fizetek, per alkalom. Ezért olcsóbban írja ki nekem a gyógyszereket, szóval tulajdonképpen nem vesztek semmit. Mondanom sem kell, h nem járok már hozzá.

A pszichológus meg első alkalomkor közölte, hogy nála 5000 Ft egy terápiás alkalom, csak az első ingyenes... Hát így oda sem mehetek.

Ha gazdag lennék egyértelmű, hogy nem az ilyen kis senki állami szakrendelő beli pszichiáterhez járnék, hanem valami szaktekintélyhez, mondjuk Szendi Gáborhoz, vagy Csernus Imréhez, vagy mittudom én... De nekem még ennyi is sok! Ezért maradnak a gyógyszerek.

2010. máj. 28. 11:16
1 2
 11/11 anonim válasza:

Most vizsgálják a japánok, hogy vannak-e baktériumok az űrben:

https://www.youtube.com/watch?v=Fy760-54t4s

2016. szept. 23. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!