Hogy veszitek észre a másikon, hogy lelki beteg?
Figyelt kérdés
pl: ha beszélgetsz vkivel, észre veszed ha a másik lelki beteg ? milyen jelei vannak ?2017. szept. 29. 21:54
11/12 anonim válasza:
Csak azon lehet észre venni aki extrém tüneteket produkál. Pl magában beszél, csapkod, elbőgi magát, vihog stb .mindenki más ahogy írtátok már nem százas 30 felett. Én alig élek de nem tűnik fel a környezetemnek. Köszönhető ez annak is hogy a ami tarsadalom elég önző nem is figyel senki a másikra.
12/12 anonim válasza:
Nekem a saját barátaim sem veszik észre...
Pedig van hogy random beleharapok a karomba, vagy a körmömmel véresre karmolom a kezem. Nem tudom miért, egyszerüen késztetésem van rá, hogy fájdalmat okozzak magamnak. Nem érdekli öket különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!