Pánikbetegség és folyamatos szédülés ellen mi segít? Volt, aki már kigyógyult belőle? Hogyan?
Valtozo... de sajnos amikor nem olyan nagyon agressziv a szedules is elviselhetetlen. Borzalmas az egesz. Tenyleg csak az tudja megerteni, aki keresztul megy rajta. Szavakkal nem lehet leirni vagy visszaadni, hogy milyen borzalmas.
Es anno mikor ez parszor ramjott honapokra sosem volt ennyire intenziv es rossz...akkor olyan lehetett, mint neked.
Üdv Mindenkinek!
Mondhatni én is sorstárs vagyok, hiszem számos vizsgálaton voltam már de mind negatívak a leleteim, és nem gondolom hogy pszichés okok állnának a háttérben. Tudna valaki segíteni nekem a kiutat illetően, mert már lassan négy hónapja keseríti meg a napjaimat. Sokszor még ülni se merek kenyelmesen meg aludni se tudok nagyon, mert ilyenkor is szoktam ezt érezni.
Sziasztok,
Én ma voltam neurológusnál hasonló tünetek miatt. Nálam ülve, fekve egyáltalán nincs, csak állva, ha fordulok, vagy fejemet fordítom. Érdekes, hogy reggel szinte nincs egyáltalán, és ahogy telik a nap úgy lesz egyre rosszabb. Sajnos nekem a fülem sem a legjobb, sokat jártam vele fülészhez.
A neurológus elég alaposan átvizsgált, mondta, hogy az idegpályák épek, és nem neurológiai a baj. Feltételezhetően a belső fülemmel van probléma, arra kaptam gyógyszert. Remélem segíteni fog.
Szia,
Arlevert gyógyszert. Sajnos vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!