Hogy jöjjek le a pszichiátriai szerekről?
Nem véletlenül adják ezeket a szereket. Ha abbahagyod őket, lehet, hogy ön és közveszélyes leszel. A pszichiátriai betegségre jellemző a betegségtudat hiánya.
Tapasztalatból írom. mert az öcsém is hasonló beteg volt, amíg élt.
lehet, hogy most azért érzed magad jobban mert pont ezek a gyógyszerek stabilizálták az állapotodat.
Az biztos, hogy magadtól semmiképpen ne hagyd abba mert dupla olyan rosszul fogod érezni magad mint mielőtt elkezdted őket szedni, ezt tapasztalatból mondom.
Viszont azt is tudom, hogyha egyszer valakinél skizofréniát állapítottak meg akkor ott nemigen jellemző, hogy csak úgy megengedik, hogy abbahagyd a gyógyszereket. Ezt egyrészről megértem, viszont velem volt olyan, hogy adtak egy gyógyszert egy pszichiátriai betegségemre aminek mellékhatásaként pszichózis alakult ki nálam, ami miatt azt hitték, hogy skizofrén vagyok és haloperidollal és risperdallal nyomtak.
Szia, van valaki, akivel tudsz egy jó orvost szerezni, aki esetleg partner ebben? Kérj meg olyat, akiben bízol, hogy keressen neked ilyen orvost aki kontrolláltan felméri, hogy melyik gyógyszerek szükségesek ebből és melyek nem. Magadtól ne hagyj el semmilyen gyógyszert mert ez túl sok, ez olyan, mintha otthon kezdenél magadon kísérletezni.
Remélem, hogy van olyan, akivel közel vagytok és bízol benne és fog tudni segíteni. Hálistennek, hogy a körzeti orvos nem mondott semmit mert ők ehhez sajnos nem igazán értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!