SOS mennyi kokain fogyasztás okoz függőséget? Hetente 1-2 alkalom okoz? Okozhat elvonasi tunetet ugy hogy hetkozben meg fuvezik 1 honapja?
Parom minden hétvégén eljar bulizni es beallva jon haza, olyankor mindig megbanja, sirankozik, elhordja magat es igazat ad nekem hogy o egy kocsog. Lelkiismerete van es olyankor normalis 2 3 napig. Aztan hirtelen ugy jon haza egyik nap hogy agressziv, elhidegult. Hetvegen elmegy ujra, megint normalis aztan pl szerdsn megint elmegy es hetvegen is. Ilyenkor normalis. Most egy hete nem volt, es agressziv. Kotekszik stb. Fuvet is hasznalt az elmukt 2 honapban. Ugy nez ki.a dolog hogy elkezdett fuvezni hetvegente kolazni plusz egyszer-egyszer hetkozben is elment bulizni.
Most leallt a fuvel meg a buli is egy hete volt utoljara, es agressziv, elhidegult. Azt mondja azert ilyen mert en mulasztottam dolgokat itthon ( masfel eves a gyerek es nem jut mindenre idom..) es hogy ideges ram. Hulye peldakat hozott fel pl. Kint hagytam a ruhaszaritot es elaztak a ruhak meg h a zoknik ni csenek rendezve. Meg h haragszik amiert napokkal ezelott drogosnak neveztem.
De vasarnap.multheten meg beallva reggel 7kor en voltam a legjobb anya, legszebb es legfainabb o meg a szemet aki azt erdemelne hogy meghaljon...mindemben igazat adott. Most megis engem.okol azert mert szerda ota paraszt, fars feszult szex nulla gyerekre is raorditott trgmap es utanna engem fenyegetett veressel mert raszoltam.
Kifordult magabol. Elszerdtnem hagyni de megvan kotve a kezem es nincs senkim
Se szuleim seem munkam sem barataim. Miatta.
Tehat szerintetek elvonasi tunetei vannak?
Lehetseges heti egy kokainfogyasztastol?
Miért kérdés ez? Nem okoz.
Már rá van szokva , nagyon keményen a rabja.
Nem akarlak elkeseriteni , de lesz ez még rosszabb is. Majd ha semmi másra nem jut, de erre akkor is kell a pénz. És ezért mindent megfog tenni.
A kokain hatasa, hogy húde cuki lesz. Valószínűleg be volt állva vasárnap is azért volt kedves. Hetfőn, kedden józanodott, szerdán meg már üvöltözött a kövi adagért. Szerintem minnél hanarabb indíts ellene pert, hogy még véletlenül se legyen a gyereked közelében. Kimutatják a vérében a cuccot és onnantól szabadak vagytok.
Kokain a legdurvább, semmire nem lehet úgy rászokni mint arra. Egy ismerősöm 1x próbálta és egy éven keresztül minden nap arról beszélt... (Nem, nem én voltam az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!