A depresszió/mániás depresszió örökölhető, ha az egyik szülőnk szenvedett benne?
3-as most akkor fuss neki,még egyszer.
A genetikának pont semmi köze a pszichiátriához.
Az én családomban elég sok depressziós,mentális beteg van/volt,így biztos van valamilyen genetikai háttér.
Olyan is volt depressziós,aki nem küzdött anyagi gondokkal,meg olyan is,aki igen.
Előfordul, de egyáltalán nem törvényszerű. Több olyan embert ismerek, akinek valamelyik szülője súlyosan depressziós volt (két esetben öngyilkosság lett a vége), de a gyerekeiknél nem annyira a depresszió volt a gáz, hanem a félelem attól, hogy vagy ők vagy a gyerekeik is depressziósak lesznek (főleg a nők félnek a szülés utáni időszaktól).
Én mindenképpen javasolnék ilyen eshetőség esetén beszélgetést pszichológussal, mert akár valós eshetőség, akár aggodalom van, mind a kettő nyomot hagyhat az életeden. A szakmai vélemény viszont támaszt és megkönnyebbülést hozhat.
.....sajna örökölhető/ De eltávolítható!!!!
.....hogyan örökölhető? vagy átadható???
A legkritikussabb időszak az anyaméhben levő időszak mivel itt a gyermek teljessen védtelen és össze van kötve a szűlővel.....
De 1 kicsit mélyebről .....mi a depresszió???
A tudat /én /lélek árnyaltabb melankólikusabb létezése...???
Nem és ez mai ember/ek és a humanizmus botrányköve ,hogy képtelenek felfogni és beazonosítani a probléma /depresszió/ győkerét...!!!
A depresszió és más 1ébb pszhioszomatikus és mentális gyengeség,anomália ,betegség 1 az 1ben szellemi eredetű -ezért nem lehet materiális eszközökkel gyógyítani...!!!
A ma embere képtelen felfogni illetve elfogadni,hogy az anyagi világot körűlveszi a szellemi világ és ez hatással ,ráhatással van az emberre/kre.....
Mivel a szellemi világ is 2 pólúsú ,ha lehet így mondani tagolt szellemiségű ,vagy 1szerűbben jó&rossz oldalú.....és ez NEM valami távolkeleti misztifikált jing és jang hanem a :VALÓSÁG!!!!
TEHÁT:a depresszió 1gonosz szellemiség amely csak és kizárólag :SZABADÍTÁSSAL távolítható el...!!!
Pszichiátriai kezeléssel ,gyógyszerezéssel nem távolítható el mivel szellemi eredetű :CSAK !!!SZELLEMI MÓDON TÁVOLÍTHATÓ EL!!! :SZABADÍTÁSSAL!!!!
Amikor valaki/k találkoznak ilyen örökletes problémákkal azok 1 az 1ben familiális szellemekhez köthetök ezért nagyon fontos a tényfeltárás őszinteség és a megfelelő segítségnyújtás a helyreállítás /szabadulás folyamatában!!!
Szabadulás,helyreállás hol ,hogyan kik végezhetik,stb...
Mély víz de mégsem.....
Inkább az IGAZSÁG +ismerése,felismerése ....olyan mint mikor valaki kijön a börtönből és lehullanak a láncai!!!!
Ez a valóság!!!!
Tehát....
Szabadulás:CSAK A NÁZÁRETI JÉZUS KRISZTUS NEVE ÉS TEKINTÉLYE ÁLLTAL LEHETSÉGES ÉS LEGITIM...!!!
.....más módszer /gyógyszer NEM létezik.....!!!
Hogyan vehetem át a szabadulást....???
Azok az 1házak és személyek akik jog szerint fel lettek hatalmazva JÉZUS nevének jogosult használatával illetve el lettek hívva ilyen szolgálatra ott :MŰKÖDIK A SZABADÍTÁS!!!
HA ilyen problémáid vannak ,nyugodtan fordúlj bizalommal keresztény emberekhez /karizmatikusokhoz/ ők tudnak segíteni....!!!!
Ha kétségeid támadtak olvas utána :DEREK PRINCE:DÉMONOK ÉS SZABADULÁS c.könyve az élet számos területéről ír le sikeres szabadulásokat.....!!!!
Én magam is személyessen láttam több tucat ilyen szabadulást a :NÁZÁRETI JÉZUS NEVE ÁLLTAL illetve én magam is 1tucat függőségből és 1éb bajságból szabadúltam meg másodpercek alatt...!!!!
....JÉZUS NEVE :HATALOM....!!!
NEM KELL TŐLE FÉLNI -FORDÚLJ HOZZÁ BIZALOMMAL....!!!
....remélem tudtam segíteni.... SHALOM....!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!