Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokhatnek le a fuggose...

Hogyan szokhatnek le a fuggosegemrol?

Figyelt kérdés
Videojatek fuggo vagyok! Az osszes kapcsolatom, amit a munkaim altal felepitettem kozel 8 eve, mind szertefoszlottak, parkapcsolatom nem tartott tovabb 1 evnel (most lett vege, elotte 5 evig nem voltak csak alkalmi kapcsolataim, bar tobb novel is epithettem volna csodalatos parkapcsolatot, de nem kellett), a barataim is eltavolodnak tolem. Tovabba adossagot is felhalmoztam, mert nem torodtem a munkammal (szabaduszo vagyok), ami nagyon nagy teher lett a mai napra, emiatt feszultte valtam, es depressziossa. Akikkel jatszom profi videojatekoskent ismernek, de ettol nem erzem magam tobbnek, es nem is vagyom az elismeresre, csak ugy erzem akkor tudok megnynugodni, es valahol boldog lenni, ha videojatekokkal jatszom. Tobb novel akikkel megismerkedtem, elmeseltem nekik is, hogy fuggo vagyok, probaltak segiteni de nem kellett, nem foglalkoztam veluk. A munkam a szamitogepen tortenik, de napi szinten nem foglalkozom vele, csa maximum 2 orat, a tobbit a videojatekokra forditom, ez 6-8 ora napi szinten, a jatek. A munakamat semmi masra nem szeretnem lecserelni, talan kornyezetvaltozas kellene, a pszichiater is ezt javasolta, es hogy tervezzek csaladot, talan ugy erzem, valoban boldog lennek, ha szeretnek egy not es gyermeket szulne nekem, kepes lennek leszokni a fuggosegemrol, de az anyagi helyzetem miatt ez kivitelezhetetlen. Jart mar valaki hasonlo helyzetben? Nem birom megallni, hogy ne legyen olyan nap, hogy ne jatszam legalabb 4 orat, ha ez mashogy nem megy, alig alszom.

2017. szept. 9. 05:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A legutobbi kapcsolatom egy kalap szar volt, nehez normalisat talalni, pedig az valoban segitene.
2017. szept. 9. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szokott utána rosszérzésed lenni? úgy értem az elb*#ott idő miatt..

Vagy csak mert abba kell hagyni?

Attól vagy depis, ha nem játszhatsz, vagy mert nem teszel értelmes dolgokat?

Ha nem tartod fenn magad, idő mulva játszani sem lessz módod. Ez sem sarkall változtatásra?

2017. szept. 10. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!