Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi frontintól alakulhat...

Mennyi frontintól alakulhat ki függőség?

Figyelt kérdés
nagyjából fél éve szedek napi 0.75mg-ot, és elég kellemetlen tüneteim vannak ha nem szedem be. Szédelgés, verejtékezés, de realizáció, azok a tünetek amik miatt alapból is elkezdtem szedni. Átlagban mennyi az a mennyiség ezeknél a gyógyszereknél aminél már elvonási tünetek jelentkeznek és nem az alapbetegség.

2017. szept. 6. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Ha rendszeresen szeded, akkor akár 0,25 mg-tól is függőség alakul ki. Egyre többet kell bevenned ahhoz, hogy szinten tartsd, hogy ne legyen. Úgyhogy fordulj orvoshoz, ha 0,75-től elvonási tüneteid vannak, mert igen, ezek sajna azok. Segítenek leszokni! Az alapbetegséget kell megszüntetni, kapsz egyelőre helyettesítő gyógyszert, de másnak is tanácsolom, ne kezdjen el bekapkodni ilyen tudatmódosító szereket, mert soha nincs jó vége. Ördögi körbe kerülhet az ember. Nem légbőlkapottan írtam, te még időben vagy, de egyedül ne hagyd abba, kérj segítséget.
2017. szept. 6. 00:31
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Végre egy értelmes ember, aki nem a nyugtatók bekapkodására bíztat.
2017. szept. 6. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
A terápiás dózis alsó értéke is függőséghez vezet. Én annak idején 40, azaz negyven mg Frontint szedtem naponta. Aztán addiktológus segítségével le tudtam szokni róla. A Benzodiazeponek nem tartós használatra valók, hanem max pár hetes kezelésre. Próbálj meg minél hamarabb lejönni róla!
2017. szept. 6. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
atyaisten 40mg. meg se kérdezem hogy jutottál hozzá akkora mennyiséghez, hogy napi szinten annyit szedtél. Persze leállnék én de az alapbetegség megvan még ugye. nem heccből kezdtem el szedni. Szerintem orvos, antidepi, terápia aztán szépen lassan elhagyom. más ötletem nincs:/
2017. szept. 6. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:

1 mg vagy az alatti mennyiségről simán le lehet jönni, persze nem úgy, hogy egyszer csak nem szedjük, hanem hogy nagyon lassan csökkentjük.

Más kérdés, hogy elvonási tüneteket megúszod, de az alapbetegség meg egyre felerősödik.

2017. szept. 6. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
igen én is így érzem h inkább az alapbetegség köszön vissza kicsit erősebb formában. mindenképpen kezeltetni fogom most mar aztan elhagyom a frontint. mindenesetre 0.75 fölé csak ritkan megyek az is 1mg. alkohol meg gondolom teljesen sztorno...
2017. szept. 7. 01:56
 7/7 anonim ***** válasza:
#3. 40 mg. Az lehetetlen.
2017. szept. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!