Tudnátok olyan feladatot linkelni, amit ha valaki nem tud megoldani, akkor bizonyítja, hogy fogyatékos?
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 11:24
1/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet egy feladattal eldönteni, sokkal alaposabb vizsgálat szükséges hozzá.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen feladat, ezt másképp nézik. Nem biztos, csak szerintem. Én pl 41 éves vagyok, nem tudok papíron osztani, és sanszos, hogy nem tudnám elmondani visszafelé az ÁBC-t, de mégsem számítok fogyatékosnak, mert ép elmélyű vagyok, jó szókincsen van, hobbiból írtam egy 400 oldalas regényt, és bármit meg tudok szerelni.
4/7 anonim válasza:
Ír ki idióta kérdéseket vagy sem a gyakorin?
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valakinek nem megy könnyen egy feladat megoldása, mert nincs hozzá logikája, vagy nem vág olyan gyorsan az esze, de ez még nem jelenti azt, hogy fogyatékos.
6/7 anonim válasza:
Tölts ki egy IQ tesztet. Ha 70 alatti eredmény jön ki, akkor már lehet gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!