Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista vagyok, és mostmár...

Alkoholista vagyok, és mostmár tönkretettem mindent magam körül. Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok.Van egy màsodik osztàlyos lànyom.Apjàval nem vagyunk màr együtt,két éve màssal élek.Boldogunk voltunk,mindenem megvolt mellette,mégis ittam.Olyan életem volt,amilyen tényleg nem sok embernek adatik meg.

Legutóbb tegnap piàltam be,de olyan szinten, hogy az udvarról nem tudom hogy jöttem be, mikor melóból hazaért a pàrom, az előszobàban talàlt ràm, a kövön merevrészegen.

Mennék orvoshoz(koràbban is jàrtam), de fèlek, hogy elküld a francba.

Pàrom kijelentette, 1 hetem van, hogy elmenjek innen.Abba akarom hagyni az ivàst, megint dolgozni akarok, nem akarom a gyermekem elveszíteni.

Ugye el merjek menni orvoshoz?

2017. szept. 2. 11:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
Akkor most leírnék egy személyes, szomorú történetet!: Nagybáttyám a válása után haza költözött a nagyszüleimhez.. Ja igen, kezdjük ott, hogy volt egy alkoholista múltja! Egy darabig szépen elvolt velük, bevásárolt, segített mamának főzni, takarítani stbstb.. Majd egyszercsak elő került egy doboz sör.. Szép fokozatossan egyre több.. Lett munkája, jött a szülinapja haza jönni nem bírt a kocsmából. Mamámék háza közepén feküdt és pisilte össze magát! 50éves létére Papám felpofozta ö meg csak kiröhögte.. Rengeteg segítséget kapott, hogy elmejen elvonóra.. Nem élt a lehetőséggel.. Végül oda jutott, hogy kilett dobva.. Innentől nem igazán ismert a története.. Napokba kaptuk a hírt, hogy meghalt! Volt két gyereke és egy csodás kisunokája akit kb az életbe nem látott mert csak úgy elsétált melletük az utcán! Én nagyon haragudtam rá, leginkább azért ahogy a nagyszüleimmel viselkedett mert számomra ök szent és sérthetetlenek! Most viszont, hogy nincs sajnálom azért hisz a rokonom volt! Szóval szerintem minnél elöbb találj valami megoldást! Ha valaki alkoholista sosincs jó vége! Főleg, hogy van egy kislányod és egy párod! Becsüld meg őket!!
2017. szept. 2. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell valami szenvedély. Te iszol. Ebben elég sok sikerélményed van mert minden nap le tudsz részegedni. A siker is kell az embernek. Az a szitu, hogy vagy így élsz és akkor maradtok te meg az alkohol. Minden mást elveszítesz vagy befejeued ezt a hülyeséget és keresel magadnak valami más szenvedélyt és sikerélményt. Pl. Ha el kéne járnod 8-10órát dolgozni akkor ott nem ihatnál és másnaposan nagyon szar bemenni dolgozni így talán meggondolnád iszol e előző este. A gyerekedet nem sajnálod? Neki borzalmas lehet egy ilyen anyával. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van csak nézheti amit művelsz. Egy életre tönkreteszed lelkileg. Nem zavar? Igazán abbahagyhatnád az önsajnálatot. Keress munkát, kezdj el sportolni és a gyerekkel foglalkozni. Találj ki valami más szemvedélyt az ivás helyett. Ha ehhez orvos kell akkor memj orvoshoz bár szerintem ez csak elhatározás kérdése.
2017. okt. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!