Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kiégtem. Mi segíthetne?

Kiégtem. Mi segíthetne?

Figyelt kérdés

Kiégtem. Nagyon normális munkahelyem van, jók a körülmények. Magát a munkát nem szeretem annyira, de elmegy. A probléma az, hogy teljesen ki vagyok égve. Csak azt várom, hogy kikapcsolhassam a gépemet, és mehessek haza.

Normálisan egy szorgalmas, lelkiismeretes valaki vagyok, most egyszerűen nem tudok haladni.

Azzal bíztatom magam, hogy ha egy évet itt töltök, vissza tudom fizetni a diákhitelemet. De ennyi az egész motivációm. Mit csinálhatnék? A munkahelyváltás nem jöhet szóba, csak pár hónapja vagyok itt és sajnos - teljesen rajtam kívülálló okokból többször váltanom kellett az elmúlt években.

2017. aug. 29. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szabadidős tevékenységek segíthetnek akár egyedül, akár társakkal.
2017. aug. 29. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne munkahelyet váltani. Ha ez nem lehetséges, akkor szabadidődben teljesen más, de szórakoztató dolgokat csinálni, mint a rutin. Ez lehet valami kreatív hobbi, vagy sport. Szokták javasolni, régi álmok megvalósítását is. Makettezés, akváriumépítés, vagy bármi.
2017. aug. 29. 13:47
 3/4 anonim válasza:

30 napos hidegzuhany kihívás.

A lényege hogy minden reggel 3percen kerezstül állsz a jéghideg zuhany alatt.

Nekem bevált és sok más embernek is.

Egy próbát megér nem?

2017. aug. 29. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Pszichológust is érdemes lehet felkeresni, hátha ő többet tud segíteni. Sajnos sokan nem veszik komolyan a kiégés-szindrómát, pedig egy életünk van, szóval használjuk ki, törekedjünk körülményeink optimalizálására! Sok sikert! :)
2017. aug. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!