Mi bajom lehet? Talán depressziós vagyok? :S
Figyelt kérdés
Mostanság elég sok rossz dolog történt velem. Több, mint amennyit még el birok viselni. Senkinek sem mondtam el a gondjaimat. Mostanság iszonyat rossz kedvem van, de már hetek óta. Persze ezt suliban meg itthon nem veszik észre mert akkor próbálom magamba fojtani. Itthon pl. hallgatom a zenét és egyszercsak elkezdek sírni a zene gyorsaságától ill. lassúgásától függetlenül. Vagy ha nem is hallgatok zenét, lepihenek, tv-t nézek vagy ilyesmi akkor is előfordul, hogy elkezdek pityeregni, vagy zokogni. Úgy érzem már senki se szeret, a barátaim elhanyagolnak, nem törődnek velem. Nem érzem jól magam a társaságba, nincs is kedvem társaságba lenni, ha hazajövök a suliból egész nap itthon ülök és gépezek vagy tv-t nézek. Sokat fáj a fejem, szédülni is szoktam. Pár napja viszont semmi étvágyam nincs. Van amikor egy napi kajabevitelem össz-vissz egy szendvics volt. Este amikor lefekszek nem vagyok álmos, reggel suliba fél lábon el tudnék aludni. Úgy érzem senki se szeret :S Nem vagyok képes bizonyos dolgokban dönteni. Szerintetek mi bajom lehet? Talán depressziós lennék? Hogy javítsak az állapotomon?:S2010. máj. 25. 19:35
1/4 anonim válasza:
új hobbi,pszichológus,környezetváltozás
2/4 anonim válasza:
Sajnos lehet úgy néz ki a dolog, h depis lettél. de próbáld meg elterelni a gondolataidat, ha süt a nap menj sétálj sokat, vagy ülj le egy parkban, olvass könyvet és ne foglalozz a depivel, mert nagyon ki tudja csinálni az embert. és igen is, keresd mások társaságát, egy jó nevetés csodákra képes. ne gondold, hogy senki sem szeret, ez nincs így! csak most olyan állapotban vagy amiért így gondolkodsz. fiatal vagy, ne depizz itt a nyár, 2 hónap szabadság. keress vmi könnyű nyári melót, amivel el tudod terelni a gondolataidat:D
ja, és egyél rendesen, mert nem csoda h szédelegsz, egy szendvics nem kaja!!! fel a fejjel, nézd mindenek a jó oldalát. hidd el jobb lesz!!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sokat segítettetek :))
2010. máj. 25. 19:51
4/4 anonim válasza:
depivel muszáj pszochologushoz menni, már ha ez az, de valószínűnek tartom. Ne érezd magad egyedül, ha akarod beszélgessünk!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!