Iskola utáni lelki gondokkal találkozott már valaki?
Röviden a szituáció:
Kiközösítés, folyamatos szekálás, mindenben rossz voltma, nulla közösségi élet, barátok nélkül.
Mára már feleség, gyerek ,ház, autó, de nincs barát, egy senkinek érzem magam, lelkileg tettetem ,hogy erős vagyok ,de igazából egy nulla. Depresszió, gyógyszeres kezelés, miegymás.
Volt már más is így, vagy hasonlóképpen?
Ha igen, nem lenne kedvetek egy közösséget létrehozni ,ahol segíthetünk egymáson, és sorstársainkon?
Első:
Sokan ezt a meglátást javasolják, és valóban ezt is látom helyesnek, hiszen az egykori sanyargatóimnál már most is jóval messzebb jutottam ,és több mindent értem el.
Csakhogy az egyik álmomat elvették... az egyetemet... képtelen voltam ott lenni, ott kellett hagynom idő előtt.
De hát próbálkozom.
Második:
Ötlet a csoport nevére? (Volt már egy, de nem jött be a kezdeményezés, nem értették a lényegét, így kellene egy újabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!