Hogyan vezessem le a feszültségem?
Figyelt kérdés
Általában nagyon szar a kedvem mostanában, és nagyon sokat sírok, de a pszichológusom azt mondta, h az a legjobb, hogyha kiadom a mérgem, mert csak gyűlik bennem évek óta...:(
Mit csináljak?? :S
2010. máj. 25. 19:25
11/12 anonim válasza:
Lehet túl idegbeteg vagyok, de nekem a hallgass zenét, tépj papírlapokat nem jön be, vagy fogok valamit, ami nem tud összetörni, és vagy 100-szor a falhoz dobom, vagy ha nagyon mérges vagyok egy pár tányért. Ez a " beszéljük meg szakemberrel", "számolj el tízig ", meg a " derítsd ki a dühöd okát" hülyeség, pillanatnyi levezetéshez legalábbis nem jók, nem fogsz tőle megnyugodni. Csak arra vigyázz, hogy ha valakire mérges vagy, ne vezesd le máson, annak sosincs jó vége
12/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a legjobb az okot megtalálni, és elköszönni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!