Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan vezessem le a feszültsé...

Hogyan vezessem le a feszültségem?

Figyelt kérdés

Általában nagyon szar a kedvem mostanában, és nagyon sokat sírok, de a pszichológusom azt mondta, h az a legjobb, hogyha kiadom a mérgem, mert csak gyűlik bennem évek óta...:(

Mit csináljak?? :S

2010. máj. 25. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet túl idegbeteg vagyok, de nekem a hallgass zenét, tépj papírlapokat nem jön be, vagy fogok valamit, ami nem tud összetörni, és vagy 100-szor a falhoz dobom, vagy ha nagyon mérges vagyok egy pár tányért. Ez a " beszéljük meg szakemberrel", "számolj el tízig ", meg a " derítsd ki a dühöd okát" hülyeség, pillanatnyi levezetéshez legalábbis nem jók, nem fogsz tőle megnyugodni. Csak arra vigyázz, hogy ha valakire mérges vagy, ne vezesd le máson, annak sosincs jó vége
2013. jún. 9. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a legjobb az okot megtalálni, és elköszönni tőle.
2013. jún. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!